Βιολογική Αντιρυτιδική Κρέμα ματιών με υαλουρονικό, αβοκάντο, αλόη & shea butter, Olivellenic Organics 30ml

€ 18,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4431
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Εταιρεία Olivellenic
Barcode 5205544000744
Προέλευση Hellas (Poros)
Η Βιολογική Αντιρυτιδική Κρέμα ματιών με υαλουρονικό, αβοκάντο, αλόη & shea butter της εταιρίας Olivellenic Organics προσφέρει ολιστική φροντίδα στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Αντιμετωπίζει τα σημάδια κούρασης, τονώνοντας τη μικροκυκλοφορία και βοηθώντας στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και του οιδήματος, προλαμβάνει και λειαίνει τις ρυτίδες προστατεύοντας το δέρμα από την πρόωρη γήρανση και τις οξειδώσεις που προκαλούν οι περιβαλλοντικοί παράγοντες, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει, συσφίγγει και αναπλάθει την επιδερμίδα της περιοχής, χαρίζοντας άμεσα βλέμμα νεανικό, λαμπερό και ξεκούραστο.

Τα οργανικά έλαια ελιάς, αβοκάντο και τζοτζόμπας, με τις πλούσιες αντιοξειδοτικές, ενυδατικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές τους, επιδρούν ευεργετικά στην επιδερμίδα, επαναφέροντας τη φυσική ισορροπία του δέρματος, ενώ σε συνδυασμό με το υαλουρονικό, το shea butter και το βάλσαμο προσφέρουν υψηλή αντιγηραντική προστασία, θρέφοντας, τονώνοντας και καταπραΰνοντας την επιδερμίδα.

Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα γύρω από τα μάτια σας πιο ελαστικό και σφριγηλό, ενώ το περίγραμμα των ματιών σας θα γίνει πιο ζωντανό και ζωηρό. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Πωλείται σε συσκευασία των 50ml.
Επιστροφή στην κορυφή