Αντιγηραντική ενυδατική κρέμα ματιών Με ελαιόλαδο, αλόη & πανθενόλη Rizes

€ 19,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4520
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas (Crete)
Barcode 5200120442291
Πλούσια σύνθεση που συνδυάζει τα σημαντικά οφέλη του ελαιολάδου, της αλόης και της πανθενόλης, με αντιγηραντικά πεπτίδια, ουσίες κατά των μαύρων κύκλων και ισχυρούς παράγοντες κατά των ρυτίδων και πρησμένων ματιών.

Τα πεπτίδια σε συνδυασμό με ένα φυσικό φλαβονοειδές, τη χρυσίνη, ενεργοποιούν την εξάλειψη των χρωστικών ουσιών που είναι υπεύθυνες για τους μαύρους κύκλους και την τοπική φλεγμονή. Ένα λιποσωματικό μείγμα, που συνδυάζει την καρνοσίνη -μια αντιοξειδωτική και κατά των ρυτίδων ουσία- με δύο ισχυρά αντιοξειδωτικά, τη σιλιμαρίνη και την τοκοφερόλη, ενισχύει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα και βοηθά να μειωθεί η εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Προστατεύει τα κύτταρα του δέρματος από την οξειδωτική γήρανση.

Μια συνολική προσέγγιση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του δέρματος γύρω από τα μάτια δρώντας στις φυσιολογικές ελλείψεις.

​Χρήση: καθημερινά μετά τον καθαρισμό. Απλώστε μια μικρή ποσότητα κρέμας στο εξωτερικό μέρος του κάθε ματιού και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί καλά.

Η εταιρεία RIZES πραγματοποίησε το ονειρό της, να δημιουργήσει για όλους εσάς μια μοναδική σειρά φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών με υψηλή ποιότητα και ασφάλεια. Συνταγές με βάση το βιολογικό ελαι-όλαδο, φυτά, βότανα και αιθέρια έλαια που υπόσχονται
να φροντίσουν την ομορφιά και την υγεία της επιδερμίδας σας, έτσι όπως μόνο η φύση μπορεί.
Τα καλλυντικά RIZES δεν περιέχουν parabens, παραφινέλαιο, σιλικόνη και ορυκτέλαιο. Είναι δερματολογικά ελεγμένα, εμπλουτισμένα με φυσικά και βιολογικά εκχυλίσματα και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.
Επιστροφή στην κορυφή