Κρέμα ματιών με χαβιάρι 50ml by Ryor

€ 24,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5033
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Czech Republic
Barcode 8594007972054
Η κρέμα ματιών της εταιρίας Ryor με εκχύλισμα χαβιαριού, έλαια Macadamia nut και αβοκάντο, πανθενόλη και βιταμίνη Ε είναι ένα εντατικό μέσο περιποίησης για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Το εξαιρετικό αυτό προϊόν θρέφει, ενυδατώνει, αναζωογονεί, και ενισχύει το δέρμα, ενώ παράλληλα καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης και καταπραΰνει την επιδερμίδα.

Το σπάνιο και πολύτιμο εκχύλισμα χαβιαριού έχει την ιδιότητα να δρα αντιγηραντικά, σβήνοντας τα σημάδια του χρόνου, ενώ παράλληλα προστατεύει, συσφίγγει, ενεργοποιεί και τονώνει το δέρμα χαρίζοντας στην επιδερμίδα υπέροχη αίσθηση νεότητας. Το λάδι Macadamia nut διαθέτει πλούσιες ενυδατικές ιδιότητες. Είναι ιδιαίτερα θρεπτικό και μαλακτικό, βοηθά στην αναγέννηση του δέρματος επιδρώντας θετικά στο μεταβολισμό του, ενώ παράλληλα μειώνει την ερυθρότητα και αφήνει την επιδερμίδα βελούδινη και λεία. Το λάδι αβοκάντο προλαμβάνει τα σημάδια της γήρανσης, ενώ διαθέτει πολύτιμους μαλακτικούς παράγοντες, οι οποίοι δρουν απαλυντικά τονίζοντας την ομορφιά του δέρματος. Η πανθενόλη, η αλκοολική μορφή της βιταμίνης Β5 με τις εξαιρετικές διεισδυτικές ικανότητες, έχει πλούσιες ενυδατικές, αναπλαστικές και καλμαντικές αρετές, ενώ η βιταμίνη Ε, γνωστή για τη σημαντική αντιοξειδωτική της δράση, προστατεύει τις ίνες κολλαγόνου από την καταστροφική δράση των ελευθέρων ριζών, ανακουφίζει την ξηρότητα του δέρματος και προάγει την απαλότητά του.

Η κρέμα ματιών με εκχύλισμα χαβιαριού της Ryor έχει κανονική υφή και απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες. Ιδανική για χρήση πρωί και βράδυ. Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο. Συσκευασία 50ml.

Χρήση: Απλώστε πρωί και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα μία μικρή ποσότητα από την κρέμα στην περιοχή γύρω από τα μάτια και κάντε ελαφρύ μασάζ έως ότου απορροφηθεί πλήρως
Επιστροφή στην κορυφή