Αντιρυτιδική κρέμα ματιών και χειλιών 50ml Aloe Colors

€ 19,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6140
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Εταιρεία Aloe Colors
Προέλευση Hellas
Η Aντιρυτιδική Kρέμα Mατιών και Xειλιών της πρωτοποριακής σειράς φυσικών δερμοκαλλυντικών Aloe+Colors που τώρα μπορείτε να βρείτε στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities, είναι ειδικά σχεδιασμένη για την αντιμετώπιση των λεπτών ρυτίδων και γραμμών έκφρασης στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη, συμβάλλοντας στην μείωσή τους περίπου κατά 20%. Επιπλέον, βελτιώνει την όψη και τη λάμψη της επιδερμίδας εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους και βελτιώνει το χρώμα της περιοχής των ματιών 18% μέσα σε λιγότερο από 28 ημέρες. Σημαντική είναι επίσης και η συμβολή της στην προστασία του δέρματος από την UVA και την UVB ακτινοβολία, την ατμοσφαιρική ρύπανση αλλά και από τον καπνό του τσιγάρου. Ιδανική για τις ηλικίες 30+ και για όλους τους τύπους δέρματος.

Η πρωτοποριακή της σύνθεση, συνταιριάζει άριστα τη βιολογική αλόη με έναν μοναδικό συνδυασμό εξειδικευμένων δραστικών συστατικών όπως: 4D υαλουρονικό οξύ, συνδυασμό πεπτιδίων, βιταμίνη Ε, εκχυλίσματα θαλάσσιων τροπικών φυκιών και Pearlescent, τα οποία συμβάλλουν ουσιαστικά στην προστασία της επιδερμίδας από τους επιβλαβείς παράγοντες που προκαλούν γήρανση.
To υαλουρονικό οξύ ευρέως φάσματος 4D δρώντας ταυτόχρονα και στις 3 βασικές στιβάδες της επιδερμίδας δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας, διατηρώντας τα φυσικά επίπεδα υγρασίας, ενώ τα Hyalufiller Drone, Myocept Drone και Photoglow Drone, συστατικά νέας φιλοσοφίας λόγω της μικροσφαιριδιακής τους σύστασης, ελευθερώνουν δραστικά πεπτίδια που κατευθύνονται και δρουν αποκλειστικά στο σημείο του δέρματος που επιθυμούμε, επιτυγχάνοντας άμεση και στοχευμένη δράση.

Επιπλέον, τα Πεπτίδια, τετραπεπτίδια, επταπεπτίδια και το εκχύλισμα άλγης συμβάλλουν στη σύνθεση του υαλουρονικού οξέως και της ελαστίνης μειώνοντας τις ρυτίδες έως και 70% μέσα σε μόλις 14 ημέρες. Το εκχύλισμα θαλάσσιων τροπικών φυκιών μέσω του εξαιρετικού κοκτέιλ μετάλλων και ιχνοστοιχείων που περιέχει στη σύστασή του, εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους και προστατεύει το δέρμα από την UVA και την UVB ακτινοβολία. Η βιολογική αλόη καταπραΰνει και ενυδατώνει το ερεθισμένο δέρμα, ενώ το Pearlescent, ένα εξαιρετικά δραστικό συστατικό, προσφέρει άμεση λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα.

Χρήση: Σε καθαρό δέρμα απλώστε μια μικρή ποσότητα της κρέμας κάτω από τα μάτια και γύρω από τα χείλη και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
Συσκευασία 30ml.

Η εταιρία Aloe plus ανανεώθηκε, απέκτησε χρώμα και κυκλοφόρησε τη νέα, ολοκληρωμένη σειρά φυσικών καλλυντικών Aloe+Colors.
Σε συνεργασία με κορυφαίους Έλληνες χημικούς σχεδιάστηκαν προϊόντα νέας γενιάς, βασισμένα σε τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες, οι οποίες συνδυάζουν μοναδικά φυσικά με καινοτόμα βιοτεχνολογικά συστατικά, που όπως έχει αποδειχθεί μέσω ποικίλων κλινικών μελετών, παρέχουν άμεση και στοχευμένη δράση στο δέρμα.

Στόχος είναι η προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας υπέροχων υφών και φυσικών αρωμάτων.
Στο Sensities θα βρείτε μεγάλη ποικιλία δερμοκαλλυντικών Aloe+Colors, όπως: κρέμες και σέρουμ προσώπου, εξαιρετικές λοσιόν και βούτυρα σώματος και ξεχωριστά αφρόλουτρα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Δείτε επίσης

Elementa (Tone) Serum Caffeine + Ginseng Solution 3% 15ml Bioearth
€ 8,90
3 in1 Multi vitamin DRY OIL So Velvet 100ml Aloe Colors
€ 14,90   € 10,90
24ωρο Serum προσώπου και ματιών 30ml Aloe Colors
€ 13,90
Επιστροφή στην κορυφή