Γαλάκτωμα Ντεμακιγιάζ 3 σε 1 250ml Aloe Colors

€ 10,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6141
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 250 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5213006609121
Εταιρεία Aloe Colors
Το απαλό Γαλάκτωμα Ντεμακιγιάζ 3 σε 1 από την καινοτόμο σειρά φυσικών δερμοκαλλυντικών Aloe+Colors που τώρα μπορείτε να βρείτε στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities, εμπλουτισμένο με βιολογική αλόη, δίκταμο, ρόδι και υαλουρονικό οξύ, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο για τον καθημερινό καθαρισμό, ενυδάτωση και τόνωση της ευαίσθητης επιδερμίδας του προσώπου και των ματιών. Η πρωτοποριακή σύνθεσή του γαλακτώματος αφαιρεί απαλά, εύκολα και χωρίς τρίψιμο το μακιγιάζ, απομακρύνει το σμήγμα και τους εξωτερικούς περιβαλλοντικούς ρύπους ενώ παράλληλα περιποιείται σε βάθος το δέρμα αποτρέποντας την ξηρότητα και τους ερεθισμούς. Με λεπτόρρευστη υφή για γρήγορη απορρόφηση, χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες.

Ο συνδυασμός δίκταμου με ρόδι επιδεικνύει πλούσια αντιοξειδωτική δράση με αποτέλεσμα την ισχυρή προστασία της επιδερμίδας από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν πρόωρη γήρανση, ενώ παράλληλα χαρίζει εξαιρετική λάμψη και φωτεινότητα στο δέρμα. Το υαλουρονικό οξύ και η αλόη ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα, ενεργοποιούν την παραγωγή του κολλαγόνου και διατηρούν τη φυσική υγρασία και ελαστικότητα του δέρματος.

Χρήση: Απλώστε με απαλές κυκλικές κινήσεις επαρκή ποσότητα στο πρόσωπο, το λαιμό και τα μάτια και αφαιρέστε το επιπλέον γαλάκτωμα με βαμβάκι. Ξεπλύνετε προαιρετικά. Μην ξεχάσετε να εφαρμόσετε στη συνέχεια το serum και την κρέμα προσώπου σας για μία ολοκληρωμένη περιποίηση της επιδερμίδας σας.
Συσκευασία 250ml.

Η εταιρία Aloe plus ανανεώθηκε, απέκτησε χρώμα και κυκλοφόρησε τη νέα, ολοκληρωμένη σειρά φυσικών καλλυντικών Aloe+Colors.
Σε συνεργασία με κορυφαίους Έλληνες χημικούς σχεδιάστηκαν προϊόντα νέας γενιάς, βασισμένα σε τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες, οι οποίες συνδυάζουν μοναδικά φυσικά με καινοτόμα βιοτεχνολογικά συστατικά, που όπως έχει αποδειχθεί μέσω ποικίλων κλινικών μελετών, παρέχουν άμεση και στοχευμένη δράση στο δέρμα.

Στόχος είναι η προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας υπέροχων υφών και φυσικών αρωμάτων.
Στο Sensities θα βρείτε μεγάλη ποικιλία δερμοκαλλυντικών Aloe+Colors, όπως: κρέμες και σέρουμ προσώπου, εξαιρετικές λοσιόν και βούτυρα σώματος και ξεχωριστά αφρόλουτρα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Δείτε επίσης

Aντιρυτιδική Κρεμα Νυκτός Olivellenic 50ml
€ 18,90
Elementa (Antiox) Serum Q10 Coenzyme 0.2% 15ml Bioearth
€ 8,90
Caviar Micellar Water 300ml Olive Touch
€ 14,90
Σπρέι OTORIG Oral 20ml Erbagil
€ 15,90   € 9,50
Επιστροφή στην κορυφή