Micellar Νερό Ντεμακιγιάζ 250ml Aloe Colors

€ 10,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6142
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 250 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5213006609114
Εταιρεία Aloe Colors
Το Micellar Νερό Ντεμακιγιάζ από την καινοτόμο σειρά φυσικών δερμοκαλλυντικών Aloe+Colors που τώρα μπορείτε να βρείτε στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities, εμπλουτισμένο με οργανική αλόη, υαλουρονικό οξύ, βούτυρο καριτέ και μαστίχα είναι ένα μοναδικό προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο για τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου και των ματιών. Η απαλή του σύνθεση απομακρύνει με ένα πέρασμα σμήγμα, υπολείμματα λιπαρότητας, περιβαλλοντικούς ρύπους, σκόνη, ακόμα και τα αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ, καθαρίζοντας την επιδερμίδα σας σε βάθος, ενώ παράλληλα την διατηρεί λαμπερή, φρέσκια και σωστά ενυδατωμένη. Με ήπια σύνθεση, χωρίς σαπούνι και χρωστικές ουσίες. Δεν προκαλεί ερεθισμούς. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα και εκείνα με ακνεϊκή προδιάθεση.

Το Micellar Νερό είναι ένα υδατικό διάλυμα, το οποίο περιέχει στη σύστασή του μεγάλη συγκέντρωση ήπιων καθαριστικών μικκυλίων και υαλουρονικού οξέως. Τα μικκύλια είναι μικρά αόρατα μικροσφαιρίδια που λειτουργούν ως μαγνήτης, ο οποίος έλκει τους ρύπους, το σμήγμα, τη σκόνη και το μακιγιάζ, απομακρύνοντάς τα από την επιδερμίδα. Το υαλουρονικό οξύ ενισχύει την φυσική ενυδάτωση του οργανισμού, ενώ σε συνδυασμό με την οργανική αλόη καταπραΰνουν το δέρμα από τους ερεθισμούς χαρίζοντας ευχάριστη αίσθηση. Το εκχύλισμα βουτύρου καριτέ (Detoxyl) και η μαστίχα ως φυσικά αντιοξειδωτικά προστατεύουν το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ δρουν και ως ασπίδα ενάντια στην μόλυνση του περιβάλλοντος και τις επιβλαβείς ηλιακές ακτίνες.

Χρήση: Εμποτίστε λίγο βαμβάκι στο Micellar Νερό Ντεμακιγιάζ και στη συνέχεια, καθαρίστε απαλά το πρόσωπο, τα χείλη αλλά και την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με κυκλικές κινήσεις. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Για τέλειο αποτέλεσμα μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας σας εφαρμόστε το serum και την κρέμα προσώπου σας!
Συσκευασία 250ml.

Η εταιρία Aloe plus ανανεώθηκε, απέκτησε χρώμα και κυκλοφόρησε τη νέα, ολοκληρωμένη σειρά φυσικών καλλυντικών Aloe+Colors.
Σε συνεργασία με κορυφαίους Έλληνες χημικούς σχεδιάστηκαν προϊόντα νέας γενιάς, βασισμένα σε τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες, οι οποίες συνδυάζουν μοναδικά φυσικά με καινοτόμα βιοτεχνολογικά συστατικά, που όπως έχει αποδειχθεί μέσω ποικίλων κλινικών μελετών, παρέχουν άμεση και στοχευμένη δράση στο δέρμα.

Στόχος είναι η προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας υπέροχων υφών και φυσικών αρωμάτων.
Στο Sensities θα βρείτε μεγάλη ποικιλία δερμοκαλλυντικών Aloe+Colors, όπως: κρέμες και σέρουμ προσώπου, εξαιρετικές λοσιόν και βούτυρα σώματος και ξεχωριστά αφρόλουτρα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.
Επιστροφή στην κορυφή