Λάδι Προσώπου Πανάδων Bioaroma

€ 10,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4220
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas (Crete)
Η BioAroma είναι ελληνική εταιρεία με έδρα τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Διαθέτει δικές της βιολογικές καλλιέργειες, αποστακτήρα για την παραγωγή αιθέριων ελαίων, εργαστήριο 100% χειροποίητων φυτικών καλλυντικών καθώς και επισκέψιμο μουσείο και κήπο βοτάνων. Στο Sensities μπορείτε να βρείτε αιθέρια έλαια, λάδια βάσεις, κηραλοιφές, και 100% φυτικά καλλυντικά της Bioaroma.

Το Λάδι Προσώπου Nυκτός για τις Κηλίδες της Bioaroma, είναι ένα προϊόν που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την επιδερμίδα να αποκτήσει την επιθυμητή ομοιομορφία. Διάφορες επιδράσεις του περιβάλλοντος, ή και μία φυσική τάση του δέρματος να εμφανίζει κηλίδες προκαλούν συνήθως εμφανή σημάδια στο πρόσωπο, τα οποία όμως μπορούν να αντιμετωπιστούν με την κατάλληλη φροντίδα. Το λάδι Αχιλλέας, καρύδας και ελαιόλαδου είναι τα κύρια συστατικά του προϊόντος. Χρησιμοποιείται κατά τις νυκτερινές ώρες, προσφέροντας παράλληλα, πλούσια ενυδάτωση. Aφήνει σταδιακά ένα ομοιόχρωμο πρόσωπο και μια λαμπερή επιδερμίδα.

Οι θησαυροί της κρητικής γης είναι η βάση όλων των προϊόντων της Bioaroma. Τα ιερότερα προϊόντα των Μινωιτών ήταν ο δίκταμος μέσα σε ελαιόλαδο το οποίο προσέφεραν στους θεούς τους καθώς και η ρητίνη, αλάδανος, που την χρησιμοποιούσαν στις κρέμες τους και την έκαιγαν ως θυμίαμα. Αξιοποιώντας τις μοναδικές ιδιότητες των προϊόντων αυτών τα χρησιμοποιήσαμε σαν βάση σε όλα μας τα προϊόντα. Ο δίκταμος, ο οποίος βρίσκεται μόνο στην Κρήτη, είναι ο βασιλιάς των κρητικών βοτάνων με πολλές θεραπευτικές, επουλωτικές και συσφιγκτικές ιδιότητες, καθώς και τονωτική, αντισηπτική και αντισπασμωδική δράση.

Η ρητίνη Αλάδανος ή Λάβδανο εξάγεται σε παγκόσμια αποκλειστικότητα με ένα μοναδικό τρόπο στο νησί της Κρήτης. Αυτό γίνεται κάθε καλοκαίρι κάτω από τον καυτό ήλιο, όταν το φυτό εκκρίνει σαν δάκρυ τη ρητίνη, η οποία συλλέγεται με ειδικές δερμάτινες λωρίδες. Το λάβδανο είναι ιδιαίτερα γνωστό παγκοσμίως για τις συσφιγκτικές και αντιγηραντικές του ιδιότητες. Το άρωμά του είναι εξαιρετικά πλούσιο και δυνατό και το χρησιμοποιούμε επίσης για προστασία, δύναμη και πνευματική εξέλιξη.

  Δείτε επίσης

Μάσκα Προσώπου Pink Clay Bioaroma
€ 6,50
Serum προσώπου Aloe Plus
€ 12,90
Κρέμα Ματιών με πρόπολη από Mybee
€ 17,90
Propolize it cream by Ma Beez
€ 26,90
Αντιρυτιδικό Serum Ματιών Olivellenic
€ 19,90
  Επιστροφή στην κορυφή