Μάσκα Λεύκανσης Προσώπου με γάλα Γαϊδούρας & Αργκάν 5x30ml Venus Secrets Organics

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5154
Είδος Μάσκες
Βάρος 5 × 30 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391008912
Εταιρεία Venus Secrets Organics
Χαρίστε στην επιδερμίδα σας λάμψη, υγεία, και καθαρότητα με την μάσκα λεύκανσης για το πρόσωπο με γάλα γαϊδάρας, έλαιο αργκάν ενυδατικά συστατικά, σύμπλεγμα βιταμινών και αλλαντοΐνη της εταιρίας Venus Secrets Organics.
Η εξαιρετική αυτή μάσκα θρέφει, αποκαθιστά, ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα, συμβάλλοντας στην εξάλειψη των δυσχρωμιών, των πανάδων, των σκούρων κηλίδων και των ιχνών της πρόωρης γήρανσης, ενώ παράλληλα προλαμβάνει και την επανεμφάνισή τους.

Γνωστό για τις εξαιρετικές ιδιότητές του, πλούσιο σε φυσικά θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες Α, Β και C και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, το γάλα γαϊδούρας είναι ένας φυσικός παράγοντας σύσφιξης και αναζωογόνησης της επιδερμίδας. Το λάδι αργκάν τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα, αποκαθιστώντας το προστατευτικό υδρολιπιδικό φιλμ, ενώ η αλλαντοΐνη δρα επουλωτικά και καταπραϋντικά χαρίζοντας υγεία και λάμψη στην επιδερμίδα.

Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τα πιο ξηρά, ευαίσθητα και αφυδατωμένα. Πωλείται σε συσκευασία 5 x 30ml.

Χρήση! Για βέλτιστα αποτελέσματα, καθαρίστε πρώτα και στεγνώστε καλά το πρόσωπό σας. Χρησιμοποιήστε τα δάκτυλά σας και απλώστε ομοιόμορφα τη μάσκα σε όλο σας το πρόσωπό. Κρατήστε την για 15-20 λεπτά και κατόπιν αφαιρέστε την απαλά με έναν δίσκο ντεμακιγιάζ χωρίς να την ξεπλύνετε.
Επιστροφή στην κορυφή