Κρέμα Λεύκανσης με Πανθενόλη 50ml by Disoline Elixirio

€ 19,90 € 15,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5877
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 521201210059
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Κρέμα λεύκανσης για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ από την εταιρία Disoline Elixirio εμπλουτισμένη με Πανθενόλη και μία σειρά πολύτιμων ενεργών συστατικών με πλούσια ενυδατική, συσφιγκτική και αντιγηραντική δράση, η οποία αντιμετωπίζει με επιτυχία τις γεροντικές κηλίδες, πανάδες και δυσχρωμίες της επιδερμίδας και συμβάλλει στην αποφυγή της επανεμφάνισής τους, καθώς και στην ολιστική φροντίδα και προστασία του δέρματος.

Η Πανθενόλη, η πιο γνωστή και πιο ωφέλιμη βιταμίνη των καλλυντικών, με τις πλούσιες ευεργετικές της ιδιότητες εισχωρεί στην επιδερμίδα, ενυδατώνοντάς την σε βάθος, ενώ παράλληλα προάγει την ανανέωση των κυττάρων και τη βελτίωση της υφής του δέρματος.

Μία εξαιρετική σύνθεση, εφοδιασμένη με έναν δραστικό συνδυασμό ενεργών συστατικών, τα οποία τροφοδοτούν τα κύτταρα της επιδερμίδας με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία, συμβάλλοντας σημαντικά στην αποκατάσταση των όποιων αλλοιώσεών τους και στην συνολική εν γένει βελτίωση της υφής και της όψης της επιδερμίδας. Κρέμα πολλαπλής δράσης με πλούσια υφή, ιδανική για κάθε τύπο δέρματος. Απορροφάται άμεσα και εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Συσκευασία: 50ml
Χρήση: Απλώστε μία ικανή ποσότητα το πρωί στο πρόσωπό σας κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
Επιστροφή στην κορυφή