Serum προσώπου 100ml Aloe Colors

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4231
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200106107022
Εταιρεία Aloe Colors
Η εταιρεία φυσικών καλλυντικών Aloe Plus σχεδίασε μία μοναδική σειρά στην ελληνική αγορά βασισμένη εξ ολοκλήρου στη βιολογική Aloe Vera, γνωστή από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές και καταπραϋντικές της ιδιότητες. Η βιολογική αλόη περιέχει πάνω από 150 συστατικά με ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση (βιταμίνες Α,C,E, λιγνίνη, σαπωνίνες, ανθρακινόνες, ασβέστιο, σίδηρο, αμινοξέα, ένζυμα, πολυσακχαρίτες, στερόλες κ.α). Ο πολύμηνος σχεδιασμός και η έρευνα είναι βασικοί πυλώνες της ποιότητας των προϊόντων. Η παραγωγή γίνεται αποκλειστικά σε ελληνικά εργοστάσια, σύμφωνα με όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται από την ελληνική και την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Το Serum προσώπου με 93% βιολογική αλόη περιέχει εκχυλίσματα μαστίχας, πράσινου τσαγιού και υαλουρονικού οξέος, μικρούμοριακού βάρους. Σύμφωνα με κλινική μελέτη έχει διαπιστωθεί η άμεση αντιρυτιδική του δράση. Απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Είναι κατάλληλο για όλο το πρόσωπο. Χρησιμοποιήστε το καθημερινά, πριν την κρέμα προσώπου, ως after shave ήως βάση για το μακιγιάζ. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε πρωί και βράδυ, καθημερινά.

Στο Sensities σας προσφέρουμε την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών, της ελληνικής εταιρείας φυσικών καλλυντικών Aloe Plus.
Επιστροφή στην κορυφή