Συσφικτικός ορός για πρόσωπο και λαιμό με αλόη, λάδι αργκάν & υαλουρονικό οξύ από την Rizes Crete 50ml

€ 25,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4521
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Προέλευση Hellas (Crete)
Βάρος 50 ml
Barcode 5200120442307
Εταιρεία Rizes Crete
Εξαιρετικός ενυδατικός και συσφικτικός ορός, εμπλουτισμένος με ισχυρά φυσικά βελτιωτικά της ενυδάτωσης συστατικά, όπως αλόη, υαλουρονικό οξύ, και imperata cylindrica extract, που βοηθούν στη μείωση των διαεπιδερμικών απωλειών νερού και διατηρούν τη φυσική ισορροπία της υγρασίας της επιδερμίδας σας.

Το λάδι αργκάν, το εκχύλισμα από φύλλα ελιάς και ένα σύμπλεγμα από ολιγοπεπτίδια συνεργάζονται από κοινοιύ για την προστασία του δέρματος από μελλοντικά σημάδια γήρανσης.

Βοηθούν στη βελτίωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και της τραχιάς υφής του δέρματος, δίνοντας λάμψη και φρεσκάδα.

Αυξάνεται η αντοχή στο στρες και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε πρόωρη γήρανση του δέρματος. Παρέχει μια ορατή συσφικτική δράση για ένα λείο, ενυδατωμένο και υγιές δέρμα.



Χρήση: εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό.

Η εταιρεία RIZES πραγματοποίησε το ονειρό της, να δημιουργήσει για όλους εσάς μια μοναδική σειρά φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών με υψηλή ποιότητα και ασφάλεια. Συνταγές με βάση το βιολογικό ελαι-όλαδο, φυτά, βότανα και αιθέρια έλαια που υπόσχονται
να φροντίσουν την ομορφιά και την υγεία της επιδερμίδας σας, έτσι όπως μόνο η φύση μπορεί.
Τα καλλυντικά RIZES δεν περιέχουν parabens, παραφινέλαιο, σιλικόνη και ορυκτέλαιο. Είναι δερματολογικά ελεγμένα, εμπλουτισμένα με φυσικά και βιολογικά εκχυλίσματα και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.
Επιστροφή στην κορυφή