Ορός Αντιγήρανσης με Θαλάσσιο Κολλαγόνο από Venus Secrets Organics 30ml

€ 19,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4701
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Venus Secrets Organics
Βάρος 30 ml
Barcode 5200391010489
Ο ορός Αντιγήρανσης με γάλα γαϊδάρας, έλαιο αργκάν, αλόη και ελαιόλαδο της εταιρίας Venus Secrets Organics είναι ένα εξαιρετικό προϊόν εντατικής ανάπλασης και αναδόμησης της επιδερμίδας, κατάλληλο για πρόσωπο και λαιμό. Χάρη στα φυσικά συστατικά της σύνθεσής του επανορθώνει βαθιά την επιδερμίδα, επαναφέροντας την ελαστικότητα και την λάμψη της, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές έκφρασης. Το γάλα γαϊδούρας, γνωστό για τις σημαντικές του ιδιότητες είναι ένας φυσικός παράγοντας θρέψης, τόνωσης και ανάπλασης του δέρματος. Το θαλάσσιο κολλαγόνο θεωρείται σήμερα ως ένα από τα σημαντικότερα αντιγηραντικά συστατικά της καλλυντικής βιομηχανίας. Σε συνδυασμό με το υαλουρονικό οξύ διεισδύουν στην επιδερμίδα, ενισχύουν την ελαστικότητά της, συμβάλλουν στη μείωση της έντασης των ρυτίδων, βοηθούν στην καθυστέρηση της διαδικασίας της γήρανσης και γενικότερα προσφέρουν φρεσκάδα και ζωντάνια, ιδιαίτερα στην ώριμη επιδερμίδα.

Για νεανικό, απαλό και λαμπερό δέρμα, εφαρμόστε τον ορό καθημερινά κάτω από την αντιγηραντική σας κρέμα. Από την πρώτη χρήση θα δείτε ορατά αποτελέσματα.
Για καλύτερα αποτελέσματα συνδυάστε τον ορό με την Αντιγηραντική κρέμα προσώπου με γάλα γαϊδούρας της εταιρίας. Πωλείται σε συσκευασία των 30 ml.
Επιστροφή στην κορυφή