ΒΟTΟΧ Effect Serum by DisoLine Elixirio 30ml

€ 22,00 € 18,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5119
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5212012100431
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Το ΒΟTΟΧ Effect Serum της εταιρίας Disoline Cosmetics με βιολογική αλόη και υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους είναι ένα εξαιρετικό προϊόν ενυδάτωσης, αναδόμησης και σύσφιξης της επιδερμίδας με άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Ο συνδυασμός βιολογικής αλόης και υαλουρονικού οξέος χαμηλού μοριακού βάρους απαλύνει τις ρυτίδες, στατικές ή έκφρασης, στο μέτωπο, τη ρινοχειλική περιοχή, στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών ("πόδι της χήνας") και στο λαιμό, ενισχύει την παραγωγή του κολλαγόνου και αναδομεί την επιδερμίδα. Παράλληλα, προσφέρει άμεση και φυσική ενυδάτωση στο δέρμα, αφήνοντάς το λείο απαλό και λαμπερό. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές και μεγιστοποιούνται όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε το προϊόν. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Μεταμορφώστε την επιδερμίδα σας κάνοντάς την να δείχνει πιο νέα και πιο φωτεινή με το μοναδικό Botox Effect Serum. Πωλείται σε συσκευασία 30ml.

Οδηγίες χρήσης: Χρησιμοποιήστε τον ορό lifting πρωί και βράδυ σε όλο το πρόσωπο για άμεσο αποτέλεσμα και μακροχρόνια αντιρυτιδική δράση.

Δείτε επίσης

Face Serum by Melira 30ml
€ 24,90
Mr Mysterious λάδι για γένια 30ml Cosmogent
€ 17,00
Lip Balm Ρόδι Αλφειός από Ρόδι Α.Ε 5ml
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή