Αντιρυτιδικός Ορός με υαλουρονικό και γάλα γαϊδάρας by Venus Secrets 30ml

€ 19,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5786
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Venus Secrets Organics
Barcode 5200391010472
Βάρος 30 ml
Ο Αντιρυτιδικός ορός της εταιρίας Venus Secrets Organics με γάλα γαϊδάρας, βιολογικό έλαιο αργκάν, αλόη και ελαιόλαδο είναι ο πολυτιμότερος σύμμαχός σας για δέρμα νεανικό και λαμπερό. Τα ενεργά φυσικά συστατικά του διεισδύουν στην κυτταρική μεμβράνη, οξυγονώνουν τα κύτταρα του δέρματος και καθιστούν την επιδερμίδα πιο ελαστική και σφριγηλή, ενώ παράλληλα επαναφέρουν το οβάλ του προσώπου και τονίζουν το φυσικό του σχήμα, παρέχοντας ένα αποτέλεσμα λίφτινγκ στις ρυτίδες έκφρασης.

Αναγνωρισμένο για τις πολύτιμες ιδιότητές του, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, το γάλα γαϊδούρας είναι ένα φυσικό συστατικό που προωθεί με εξαιρετικά αποτελέσματα την ενυδάτωση, την αναζωογόνηση και αναδιάρθρωση του δέρματος. Το υαλουρονικό οξύ σε συνδυασμό με τη πανθενόλη ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα, συγκρατώντας παράλληλα την υγρασία στους ιστούς του δέρματος, προάγουν την αναγέννηση των κυττάρων, βελτιώνουν την υφή του δέρματος και προστατεύουν την επιδερμίδα από περιβαλλοντικές επιθέσεις καθιστώντας τη πιο ανθεκτική, ενώ ταυτόχρονα αυξάνουν και την αντοχή της στις καθημερινές ταλαιπωρίες. Το λάδι αργκάν επιδεικνύει ισχυρή αντιγηραντική και επανορθωτική δράση. Ενυδατώνει σε βάθος και αναδομεί τα κύτταρα, χαρίζοντας ελαστικότητα στην επιδερμίδα, καταπολεμά τη γήρανση του δέρματος, προλαμβάνοντας τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές έκφρασης και λειαίνοντας τις ήδη υπάρχουσες, ενώ παράλληλα μειώνει σημαντικά σημάδια και ουλές ταυ δέρματος και καταπραΰνει την επιδερμίδα από τους ερεθισμούς. Τέλος, η αλλαντοΐνη αυξάνει την ενυδάτωση και προστατεύει την επιδερμίδα από τις εξωγενείς, περιβαλλοντικές επιθέσεις. Το προϊόν είναι κατάλληλο για το πρόσωπο και τον λαιμό.

Χρήση: Εφαρμόστε σε στεγνή και καθαρή επιδερμίδα. Για καλύτερα αποτελέσματα συνδυάστε τον ορό με την αντιρυτιδική κρέμα ημέρας της εταιρίας Venus Secrets.

Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς σιλικόνη και προπυλενογλυκόλη, χωρίς παρενέργειες. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Συσκευασία 30ml.
Επιστροφή στην κορυφή