Ορός Supreme Lifting με 95% Έκκριμα Σαλιγκαριού by Loom Bioearth 30ml

€ 39,90 € 31,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5838
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Προέλευση Italy
Barcode 8029182009283
Εταιρεία Bioearth
Ορός Supreme Lifting με 95% Έκκριμα Σαλιγκαριού από την εταιρία Bioearth Loom. Τελευταίας γενιάς ορός προσώπου για τη θεραπεία της επιδερμίδας που παρουσιάζει τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Εμπλουτισμένος με ένα σύμπλεγμα ολιγοπεπτιδίων που προέρχονται από σπόρους okra (Hibiscus aesculentus), οι οποίοι συμβάλλουν στη μείωση του σχηματισμού λεπτών γραμμών και ρυτίδων και έναν συνδυασμό φυσικών και βιοτεχνολογικών συστατικών, όπως εκχυλισμάτων ιβίσκου, ginseng, αμαμελίδας, αχιλλέας και υαλουρονικού οξέως για έχτρα φυσικό botox, σύσφιξη και ενυδάτωση.

Οι καλλυντικές και καταπραϋντικές ιδιότητες του βιολογικού υγρού που εκκρίνει το σαλιγκάρι ήταν γνωστές από την αρχαιότητα. Εντούτοις, μόλις πρόσφατα, επιστημονικές έρευνες απέδειξαν ότι το έκκριμά του είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και πεπτίδια και ότι διαθέτει αυξημένες αναγεννητικές και αναπλαστικές ιδιότητες για την ανθρώπινη επιδερμίδα, καθώς περιέχει πολλαπλά γλυκοσυζεύγματα, σημαντικές δηλαδή χημικές ενώσεις, οι οποίες διεγείρουν τους αυξητικούς παράγοντες της επιδερμίδας, με εκπληκτικά αναζωογονητικά και ενυδατικά αποτελέσματα. Λέγεται ότι ο Ιβίσκος περιέχει το μυστικό της ΄΄αιώνιας νεότητας΄΄. Έχει σημαντικές αντιγηραντικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, οι οποίες βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και την προστασία των κυττάρων.

Επιπλέον, το εκχύλισμά του είναι γνωστό και ως φυσικό botox, καθώς ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα. Η αλόη είναι γνωστή για τις αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις, αναπλαστικές και αναγεννητικές της ιδιότητες, ενώ το εκχύλισμα από Ginseng έχει επανορθωτική και θεραπευτική επίδραση στο δέρμα. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, ενώ διευκολύνει και την πρόσληψη θρεπτικών συστατικών από την επιδερμίδα, εξασφαλίζοντας την υγιή εμφάνιση του δέρματος. Το εκχύλισμα της Αμαμελίδας επιδεικνύει ισχυρές στυπτικές ιδιότητες, ενώ δρα και προληπτικά ενάντια στη γήρανση του δέρματος και την εμφάνιση των ρυτίδων. Η αχιλλέα απαλύνει την όψη των πόρων, των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, ενώ συγχρόνως προάγει την παραγωγή βιταμίνης D, προλαμβάνοντας την αφυδάτωση και επαναφέροντας την στιλπνότητα και ελαστικότητα της επιδερμίδα. Το υαλουρονικό οξύ τέλος, ενυδατώνει σε βάθος και αναζωογονεί το δέρμα, χαρίζοντάς του ελαστικότητα και σφριγηλότητα.

Τρόπος Χρήσης: Εφαρμόστε το προϊόν στο πρόσωπο και το λαιμό πριν από την κρέμα με απαλό κυκλικό μασάζ. Για καλύτερα αποτελέσματα συνδυάστε το προϊόν με την 24ωρη κρέμα προσώπου Supreme Lifting με 77% έκκριμα σαλιγκαριού.
Επιστροφή στην κορυφή