Lifting Ορός προσώπου με φύκια Nannochloropsis 5ml Bioearth

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6031
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 5 ml
Προέλευση Italy
Εταιρεία Bioearth
Barcode 8029182009573
Ορός προσώπου με φύκια NANNOCHLOROPSIS, Υαλουρονικό Οξύ, Panax Ginseng και εκχύλισμα Σταφυλιού από την εταιρία Bioearth. Ένα εξαιρετικό προϊόν, ιδανικό για το γέμισμα των ρυτίδων. Χαρίζει άμεσο αποτέλεσμα Lifting. Κατάλληλο για την περιποίηση κυρίως των ώριμων επιδερμίδων.

Το εκχύλισμα από φύκια Nannochloropsis oculata θεωρείται ένα από τα αποτελεσματικότερα φυσικά, ενεργά συσφικτικά συστατικά, το οποίο χαρίζει στο δέρμα άμεσο lifting effect που διαρκεί αρκετές ώρες μετά την εφαρμογή του. Επιπλέον, η συχνή χρήση του επιφέρει και μόνιμα θετικά αποτελέσματα στην σφριγηλότητα και ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Το Υαλουρονικό Οξύ προσελκύει και διατηρεί το νερό στο δέρμα δημιουργώντας ένα μη αποφρακτικό, προστατευτικό φιλμ, τύπου υδατικής γέλης. Επιπλέον, θεωρείται ισχυρός αντιγηραντικός παράγοντας, ο οποίος έχει την ικανότητα να ''γεμίζει'' τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, χαρίζοντας στο δέρμα ορατό αποτέλεσμα μόνιμου λίφτινγκ.

Το εκχύλισμα Panax Ginseng ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, ενώ παράλληλα επιδεικνύει απαλυντική και λευκαντική δράση.

Το εκχύλισμα Σταφυλιού είναι πηγή πλούσια σε β-βινιφερίνη και πολυφαινόλες, ουσίες, οι οποίες συμβάλλουν στην προστασία των επιδερμικών βλαστοκυττάρων από την οξειδωτική δράση των ελεύθερων ριζών, ενώ ταυτόχρονα διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου ενισχύουν την ελαστικότητα του επιδερμικού φραγμού και λειαίνουν τις ρυτίδες.

Χρήση: Απλώστε μερικές σταγόνες στην επιδερμίδα του προσώπου σας και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις.

Δείτε επίσης

Γαλάκτωμα Καθαρισμού 200ml OlivAloe
€ 8,50   € 7,80
Λάδι Προσώπου για Ξηρό Δέρμα 20ml Bioleon
€ 12,90
Beard Wash Soap 100% φυσικό 150ml Aphrodite’s Secret
€ 14,90
Face Water Salt & Pepper Aloha in Denim 100ml by Aloe Colors
€ 5,60
Mr. Cosmo Beard Butter 50ml Cosmogent
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή