Lifting ΒΟTΟΧ Εffect Serum 30ml Aloe Colors

€ 25,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6138
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5213006609084
Εταιρεία Aloe Colors
Το Lifting ΒΟTΟΧ Εffect Serum για το πρόσωπο της νέας σειράς φυσικών δερμοκαλλυντικών Aloe+Colors που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities είναι ένα μοναδικό προϊόν, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να καλύψει άμεσα τις αυξημένες ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας, στις ηλικιακές ομάδες 40+, καθώς σύμφωνα με κλινικές μελέτες, έχει μακροχρόνια σημαντική συμβολή στη μείωση των ρυτίδων έως 70%, στην βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος έως 10%, αλλά και στην αύξηση της λάμψης και της φωτεινότητας της επιδερμίδας σε ποσοστό +155%. Επιπλέον, ενυδατώνει σε βάθος, απαλύνει και ανορθώνει το οβάλ του προσώπου, επαναφέροντας την νεανικότητα της επιδερμίδας. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
Το Lifting Botox Εffect Serum προσώπου Aloe+Colors έχει λεπτόρρευστη υφή και απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα λιπαρότητας. Όταν χρησιμοποιείται συνδυαστικά με την αντίστοιχη κρέμα προσώπου, ενισχύει περαιτέρω τη δράση της κρέμας, προσφέροντας ολιστική περιποίηση στην επιδερμίδα με εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας ώρα, τα οποία διαρκούν έως και 24 ώρες.

Η πρωτοποριακή του σύνθεση, συνταιριάζει άριστα τη βιολογική αλόη με έναν μοναδικό συνδυασμό εξειδικευμένων δραστικών συστατικών όπως: 4D υαλουρονικό οξύ, συνδυασμό πεπτιδίων, πολυσακχαρίτες, ολιγοσακχαρίτες και μη πρωτεϊνικά αμινοξέα, τα οποία παίζουν ουσιαστικό ρόλο στην εικόνα και την καλή υγεία της επιδερμίδας του προσώπου σας.
To υαλουρονικό οξύ ευρέως φάσματος 4D δρώντας ταυτόχρονα και στις 3 βασικές στιβάδες της επιδερμίδας δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας, διατηρώντας τα φυσικά επίπεδα υγρασίας, ενώ τα Hyalufiller Drone, Myocept Drone και Photoglow Drone, συστατικά νέας φιλοσοφίας λόγω της μικροσφαιριδιακής τους σύστασης, ελευθερώνουν δραστικά πεπτίδια που κατευθύνονται και δρουν αποκλειστικά στο σημείο του δέρματος που επιθυμούμε, επιτυγχάνοντας άμεση και στοχευμένη δράση.

Επιπλέον, τα πεπτίδια, τετραπεπτίδια, επταπεπτίδια και το εκχύλισμα άλγης συμβάλλουν στη σύνθεση του υαλουρονικού οξέως και της ελαστίνης, μειώνοντας τις ρυτίδες έως και 70% μέσα σε μόλις 14 ημέρες και βελτιώνοντας τη φωτεινότητα έως και 145% σε 28 ημέρες. Ο εξαιρετικός συνδυασμός πολυσακχαριτών και ολιγοσακχαριτών επιτυγχάνει άμεσο lifting από την πρώτη ώρα, ενώ συμβάλλει μακροχρόνια και στη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας. Η βιολογική αλόη δρα κατευναστικά και ενυδατικά στο ερεθισμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα, ενώ τα μη πρωτεϊνικά αμινοξέα ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, βελτιώνοντας την υφή και την υγεία του δέρματος.

Χρήση: Σε καθαρό δέρμα απλώστε μικρή ποσότητα από το serum σε όλο το πρόσωπο και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Στη συνέχεια εφαρμόστε την αντίστοιχη Lifting Botox Εffect Κρέμα προσώπου για τέλειο αποτέλεσμα.
Συσκευασία 30ml.

Η εταιρία Aloe plus ανανεώθηκε, απέκτησε χρώμα και κυκλοφόρησε τη νέα, ολοκληρωμένη σειρά φυσικών καλλυντικών Aloe+Colors.
Σε συνεργασία με κορυφαίους Έλληνες χημικούς σχεδιάστηκαν προϊόντα νέας γενιάς, βασισμένα σε τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες, οι οποίες συνδυάζουν μοναδικά φυσικά με καινοτόμα βιοτεχνολογικά συστατικά, που όπως έχει αποδειχθεί μέσω ποικίλων κλινικών μελετών, παρέχουν άμεση και στοχευμένη δράση στο δέρμα.

Στόχος είναι η προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας υπέροχων υφών και φυσικών αρωμάτων.
Στο Sensities θα βρείτε μεγάλη ποικιλία δερμοκαλλυντικών Aloe+Colors, όπως: κρέμες και σέρουμ προσώπου, εξαιρετικές λοσιόν και βούτυρα σώματος και ξεχωριστά αφρόλουτρα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.
Επιστροφή στην κορυφή