Serum με εκχύλισμα Σαλιγκαριού Venus Secrets Organics 30ml

€ 18,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6263
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391010465
Εταιρεία Venus Secrets Organics
Το Snail Extract Serum Booster της Venus Secrets Organics που τώρα μπορείτε να βρείτε στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities, είναι ένα εξαιρετικό συμπύκνωμα εντατικής περιποίησης και φροντίδας, ιδανικό για το πρόσωπο, το λαιμό και την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Η ενεργή του σύσταση απαλύνει την επιδερμίδα μεταφέροντας υγρασία μέχρι τις βαθύτερες στοιβάδες της, ενισχύει την ελαστικότητα και την σφριγηλότητα του δέρματος εμποδίζοντας την ανάπτυξη των ρυτίδων, ενώ παράλληλα επανορθώνει τυχόν σημάδια και ουλές , καθιστώντας το δέρμα πιο λείο, πιο σφιχτό και πιο νεανικό.

Οι θεραπευτικές ιδιότητες της βλεννίνης είναι γνωστές από την αρχαιότητα, καθώς ο Ιπποκράτης τη χρησιμοποιούσε για ποικίλους ιατρικούς σκοπούς. Η υψηλή της περιεκτικότητα σε κολλαγόνο,ελαστίνη, γλυκολικό οξύ, αλλαντοΐνη και βιταμίνες, της προσδίδουν σημαντικές προστατευτικές, εξομαλιντικές, θεραπευτικές και αναπλαστικές ιδιότητες. Στον τομέα της κοσμετολογίας, η χρήση του εκχυλίσματος σαλιγκαριού επιβραδύνει τη γήρανση του δερματικού ιστού, μειώνει το βάθος των υπαρχουσών ρυτίδων και αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία. Επίσης, συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος, αποτρέπει τις αρνητικές επιδράσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων και τις επιπτώσεις λειτουργίας των παθογόνων μικροοργανισμών, ενώ είναι και εξαιρετικά ωφέλιμο για την επούλωση των ουλών και λοιπών ελαττωμάτων της επιδερμίδας, συμβάλλοντας σημαντικά στην βελτίωση της εμφάνισής της.

Χρήση: Εφαρμόστε σε στεγνή και καθαρή επιδερμίδα μία μικρή ποσότητα του προϊόντος και απλώστε με απαλές κινήσεις στο πρόσωπο, τα μάτια και τον λαιμό.

Προϊόν υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς parabens.
Επιστροφή στην κορυφή