Μαύρο υγρό σαπούνι καθαρισμού προσώπου by Rizes Crete 200ml

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5390
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Προέλευση Hellas (Crete)
Barcode 5200120444462
Εταιρεία Rizes Crete
Βάρος 200 ml
Ο σχολαστικός καθαρισμός του προσώπου είναι βασική προϋπόθεση, για την απόκτηση και διατήρηση μίας υγιούς και λαμπερής επιδερμίδας. Το Μαύρο υγρό σαπούνι καθαρισμού προσώπου της εταιρίας Rizes Crete με ενεργό άνθρακα και πανθενόλη και εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού, χαμομηλιού και αγγουριού προσφέρει βαθύ και αποτελεσματικό καθαρισμό και απαλλάσσει την επιδερμίδα από ακαθαρσίες και ρύπους, ενώ παράλληλα φρεσκάρει και αναζωογονεί το δέρμα, αφήνοντάς το απαλό, λείο και λαμπερό.
Η δράση του ενεργού άνθρακα συμβάλλει στη δέσμευση των τοξινών, οι οποίες συσσωρεύονται στο δέρμα και μπλοκάρουν τους πόρους οδηγώντας στην δημιουργία σπυριών και μαύρων στιγμάτων που δύσκολα ξεφορτωνόμαστε και παράλληλα απομακρύνει από την επιδερμίδα την περίσσεια λιπαρότητα. Το Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού αποτελεί δραστικό καθαριστικό συστατικό, το οποίο συμβάλλει στη βελτίωση της ισορροπίας ακόμη και της πιο λιπαρής επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα.

Το Εκχύλισμα χαμομηλιού είναι γνωστό για τις μαλακτικές ιδιότητες και την καταπραϋντική, αντιφλογιστική και αντισηπτική του δράση, ενώ το Εκχύλισμα αγγουριού ενυδατώνει, αναζωογονεί και χαρίζει φρεσκάδα στην επιδερμίδα. Τέλος, η πανθενόλη, ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος και αυξάνει την ελαστικότητά του, χαρίζοντάς μοναδική αίσθηση απαλότητας και σφριγηλότητας.
Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για λιπαρά δέρματα και επιδερμίδες με τάση ακμής. Ιδανικό για αφαίρεση του μακιγιάζ. Συσκευασία 200ml.

Τρόπος χρήσης: Εφαρμόστε το υγρό σαπούνι σε βρεγμένο δέρμα κάνοντας κυκλικές κινήσεις και ξεβγάλετε με άφθονο νερό. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.
Τα καλλυντικά Rizes Crete είναι δερματολογικά ελεγμένα. Δεν περιέχουν Parabens, Σιλικόνες και Παραφινέλαιο. Δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον.
Επιστροφή στην κορυφή