Μικυλλιακό νερό (Micellar) για ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών από την Disoline 250ml

€ 15,90 € 12,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5879
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Προέλευση Hellas
Βάρος 250 ml
Barcode 5212012100462
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Το μικυλλιακό νερό της Disoline Elixirio είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, ιδανικό για τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου. Αφαιρεί απαλά, εύκολα και αποτελεσματικά κάθε ίχνος μακιγιάζ, ακόμη και τα ανεξίτηλα προϊόντα, καθαρίζει σε βάθος και απαλλάσσει την επιδερμίδα από περιβαλλοντικούς ρύπους, σμήγμα και υπόλοιπα φαρμακευτικών προϊόντων, καταπραΰνει κοκκινίλες και ερεθισμούς, ενώ παράλληλα ενυδατώνει εντατικά το δέρμα αφήνοντάς το απαλό και αναζωογονημένο.

Το μυστικό της επιτυχίας του βρίσκεται στα μικκύλια που είναι μικροσκοπικά μόρια, τα οποία κινούνται μέσα στο διάφανο διάλυμα και έχουν δυο “πρόσωπα”: η υδρόφιλη όψη τους“αγαπάει” το νερό, ενώ η λιπόφιλη λειτουργεί ως μαγνήτης που έλκει τα λιπίδια, εγκλωβίζοντας τα και απομακρύνοντας μαζί τους ρύπους, σμήγμα, σκόνη και μακιγιάζ!

Το μικυλλιακό νερό προετοιμάζει το δέρμα για την εφαρμογή των προϊόντων περιποίησης. Ως εκ τούτου μην ξεχνάτε, για άψογο αποτέλεσμα και υγιή επιδερμίδα, μετά τον καθαρισμό να εφαρμόζετε τον ορό και την κρέμα προσώπου σας ή το αγαπημένο σας λάδι!
Με ουδέτερο ph ιδανικό για την διατήρηση της ισορροπίας του δέρματος. Απαλή σύνθεσή, κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Δεν προκαλεί ερεθισμούς. Δεν περιέχει σαπούνι, χρωστικές ουσίες, άρωμα και parabens. Δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης. Δεν έχουν γίνει πειράματα σε ζώα.

Χρήση: Εφαρμόστε στα μάτια, τα χείλη και το πρόσωπο μία ικανή ποσότητα με βαμβάκι. Δεν χρειάζεται τρίψιμο, δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Για εξωτερική χρήση μόνο.
Επιστροφή στην κορυφή