Ντεμακιγιάζ Λάδι με Χαμομήλι και Καλέντουλα από Worksoap

€ 8,90 € 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6002
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Διφασικό λάδι Ντεμακιγιάζ με ροδόνερο, φυτικά έλαια, καλέντουλα και χαμομήλι από την εταιρία Worksoap. Ένα εξαιρετικό προϊόν καθαρισμού, το οποίο απομακρύνει αποτελεσματικά το μακιγιάζ, ακόμη και το πιο ανθεκτικό και παράλληλα φροντίζει σε βάθος την επιδερμίδα του προσώπου, καθώς και την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, τις βλεφαρίδες και τα φρύδια. Τα πολύτιμα συστατικά της σύστασής του ενυδατώνουν σε βάθος το δέρμα, μειώνουν τυχόν ερεθισμούς και φλογώσεις, συμβάλλουν στην πρόληψη ή μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών έκφρασης, απαλύνουν τους μαύρους κύκλους, το πρήξιμο των βλεφάρων και τις «σακούλες» κάτω από τα μάτια, ενώ παράλληλα θρέφούν και ενυδατώνουν σε βάθος τις βλεφαρίδες και τα φρύδια, αφήνοντας το δέρμα καθαρό, απαλό, λαμπερό χωρίς αίσθηση τραβήγματος.

Το Αμυγδαλέλαιο, λάδι πλούσιο σε βιταμίνες Ε, Κ και λιπαρά οξέα είναι ιδανικό για την εντατική ενυδάτωση της επιδερμίδας, ενώ χάρη στις εξαιρετικά διεισδυτικές του ιδιότητες συμβάλλει στην αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος και στην αποτροπή δημιουργίας ρυτίδων. Η απαλή του σύνθεση δεν ερεθίζει το δέρμα, ως εκ τούτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε εξαιρετικά ευαίσθητες επιδερμίδες, ανακουφίζοντας από ξηρότητα και ερεθισμούς. Το Ροδόνερο με τις εξαιρετικά ευεργετικές του ιδιότητες, προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες, βελτιώνει τους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα κάτω από τα μάτια, ενώ παράλληλα θρέφει, ενυδατώνει και αναδομεί την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της λάμψη και ζωντάνια. Το Καστορέλαιο όταν χρησιμοποιείται στο πρόσωπο, αποτελεί και μόνο του ένα φυσικό ντεμακιγιάζ. Σε συνδυασμό με το αμυγδαλέλαιο και το ροδόνερο προσφέρει όχι μόνο βαθύ καθαρισμό, απομακρύνοντας ακόμη και το πιο μικρά υπολείμματα μακιγιάζ, αλλά επιπλέον, διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος, αναζωογονεί και απαλύνει την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα θρέφει, δυναμώνει και πυκνώνει τις βλεφαρίδες. Τέλος, το χαμομήλι και η καλέντουλα, λειτουργούν καταπραϋντικά, μειώνουν στο ελάχιστο τους ερεθισμούς και συμβάλλουν στην αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος.

Χρήση: Ανακινείτε καλά το προϊόν πριν τη χρήση. Εφαρμόστε με ένα βαμβάκι σε όλη την επιφάνεια του προσώπου και του λαιμού κάνοντας απαλές κινήσεις μασάζ. Δεν χρειάζεται ξέπλυμα. Δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας και περιττής γυαλάδας. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
Επιστροφή στην κορυφή