Καθαριστικό Gel προσώπου 250ml Aloe Colors

€ 10,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6143
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 250 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5213006609138
Εταιρεία Aloe Colors
Το Kαθαριστικό Gel προσώπου από την πρωτοποριακή σειρά φυσικών δερμοκαλλυντικών Aloe+Colors που τώρα μπορείτε να βρείτε στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities, εμπλουτισμένο με βιολογική αλόη, προβιταμίνη Β5, πρόπολη και χαμομήλι είναι ένα μοναδικό προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο να καθαρίζει απαλά και σε βάθος την επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού χωρίς να ερεθίζει, απομακρύνοντας εύκολα και γρήγορα περιβαλλοντολογικούς ρύπους, σμήγμα, σκόνη και μακιγιάζ. Χάρη στα απαλά συστατικά του είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Εξαιρετικά ευεργετικό ακόμα και για επιδερμίδες ευαίσθητες ή με τάση για ακμή.

Ο συνδυασμός της δράσης των ήπιων επιφανειοδραστικών συστατικών της σύνθεσης του Gel, της προβιταμίνης Β5 και της βιολογικής αλόης, προσφέρει στην επιδερμίδα βαθύ καθαρισμό, ενυδάτωση και βελούδινη απαλότητα, ενώ η πρόπολη και το χαμομήλι λειτουργώντας σε συνέργεια, καταπραΰνουν τυχόν κοκκινίλες και ερεθισμούς του δέρματος. Επιπλέον, αποτρέπουν την αφυδάτωση της ευαίσθητης επιδερμίδας του προσώπου, ενώ και τα δύο θεωρούνται συστατικά ιδιαίτερα κατευναστικά και αποτελεσματικά σε δέρματα με προβλήματα ακμής.

Χρήση: Απλώστε σε βρεγμένη επιδερμίδα μία μικρή ποσότητα από το προϊόν και κάντε απαλό μασάζ με τον αφρό. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό και σκουπίστε προσεκτικά. Χρησιμοποιείστε το καθαριστικό Gel πρωί και βράδυ. Μην ξεχάσετε στη συνέχεια να εφαρμόσετε το serum και την κρέμα προσώπου σας για μία ολοκληρωμένη περιποίηση της επιδερμίδας σας.
Tip: Για τέλειο αποτέλεσμα, μία με δυο φορές την εβδομάδα χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας scrub για το πρόσωπο, ώστε να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα σας, προκειμένου να απορροφώνται καλύτερα τα προϊόντα περιποίησης!
Συσκευασία 250ml.

Η εταιρία Aloe plus ανανεώθηκε, απέκτησε χρώμα και κυκλοφόρησε τη νέα, ολοκληρωμένη σειρά φυσικών καλλυντικών Aloe+Colors.
Σε συνεργασία με κορυφαίους Έλληνες χημικούς σχεδιάστηκαν προϊόντα νέας γενιάς, βασισμένα σε τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες, οι οποίες συνδυάζουν μοναδικά φυσικά με καινοτόμα βιοτεχνολογικά συστατικά, που όπως έχει αποδειχθεί μέσω ποικίλων κλινικών μελετών, παρέχουν άμεση και στοχευμένη δράση στο δέρμα.

Στόχος είναι η προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας υπέροχων υφών και φυσικών αρωμάτων.
Στο Sensities θα βρείτε μεγάλη ποικιλία δερμοκαλλυντικών Aloe+Colors, όπως: κρέμες και σέρουμ προσώπου, εξαιρετικές λοσιόν και βούτυρα σώματος και ξεχωριστά αφρόλουτρα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.
Επιστροφή στην κορυφή