Black Lava Effect Gift Box Cleansing Cream 150ml + Face Cream 50ml Olive Touch

€ 24,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7531
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Εταιρεία Olive Touch
Προέλευση Hellas
Βάρος 150 ml + 50 ml
Barcode 5200123396447
Στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities μπορείτε τώρα να προμηθευτείτε εύκολα και γρήγορα τα εξαιρετικά Caviar Gift Box & Lava Effect Gift Box της καλλυντικής σειράς περιποίησης Olive Touch στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ένα υπέροχο δώρο για τις γυναίκες της ζωής σας που δεν θα τις αφήσει ασυγκίνητες.

Το Black Lava Effect Gift Box περιέχει:

- Cleansing Cream with Organic Olive Oil & Volcanic Soil Extract 150m
- Anti-blue light | Moisturizing |Anti-ageing |Anti-pollution Face Cream 50ml

Cleansing Cream with Organic Olive Oil & Volcanic Soil Extract 150ml:
Πλούσια κρέμα καθαρισμού εμπλουτισμένη με βιολογικό ελαιόλαδο, λάδι μορίνγκα, ενεργό άνθρακα και εκχύλισμα ηφαιστειακού πετρώματος, ιδανική για την απομάκρυνση των ρύπων, της λιπαρότητας και των υπολειμμάτων του μακιγιάζ από την επιδερμίδα. Οι ήπιοι καθαριστικοί της παράγοντες αφήνουν την επιδερμίδα φρέσκια, απαλή και λαμπερή. Κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Το βιολογικό λάδι ελιάς προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, ενώ το εκχύλισμα ηφαιστειακής λάβας λόγω των ιχνοστοιχείων του, τα οποία συμβάλλουν σημαντικά στην ενίσχυση της μακροβιότητας των κυττάρων, προσφέρει αποτοξίνωση και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα διατηρώντας την λεία και απαλή.
Το εκχύλισμα μορίνγκα είναι γνωστό για τις ήπιες αντιμικροβιακές του ιδιότητες, ενώ ο ενεργός άνθρακας, εκτός από τις καταπραϋντικές και λευκαντικές του ιδιότητες, συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση του κυτταρικού μεταβολισμού και στην απορρόφηση και απομάκρυνση των βλαβερών ουσιών, καθιστώντας την επιδερμίδα ανθεκτικότερη απέναντι στους εξωτερικούς επιβαρυντικούς παράγοντες.

Χρήση: Απλώστε με κυκλικές κινήσεις σε βρεγμένο δέρμα και ξεπλύνετε με άφθονο νερό.
Συνδυάζεται ιδανικά με την Antipollution-Antibluelight Κρέμα Ημέρας.


Anti-blue light | Moisturizing |Anti-ageing |Anti-pollution Face Cream 50ml:
Κρέμα προσώπου πλούσιας υφής, εμπλουτισμένη με βιολογικό ελαιόλαδο, ηφαιστειακή λάβα και μία σειρά εξειδικευμένων ενεργών συστατικών, ιδανική για την ενυδατική, αντιγηραντική και προστατευτική από τους περιβαλλοντικούς κινδύνους περιποίηση της επιδερμίδας.

Το υαλουρονικό οξύ διατηρεί την υγρασία στους ιστούς αυξάνοντας την ενυδάτωση του δέρματος, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου ενισχύοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Η δραστική ουσία από πεόνια προσφέρει φυσική προστασία από τις επιβλαβείς επιδράσεις της μπλε ακτινοβολίας που εκπέμπεται από τις οθόνες των ηλεκτρονικών συσκευών και προκαλεί γήρανση, ενώ τα βιοφλαβονοειδή που περιέχει συμβάλλουν στην δημιουργία ενός αόρατου φράγματος που αποτρέπει τους ατμοσφαιρικούς ρύπους να εισχωρήσουν στο δέρμα.
Τέλος, η παρουσία λιποαμινοξέων συμβάλλει στην ανάκτηση της χαμένης λάμψης και νεανικότητας του δέρματος.

Χρήση: Απλώστε πρωί και βράδυ σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό.

Τα anti-blue light και anti-pollution καλλυντικά αντίστοιχα, δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα αποτρέποντας την εισχώρηση των ρύπων στο δέρμα, ενώ παράλληλα διαθέτουν και ισχυρά αντιοξειδωτικά, αντιφλεγμονώδη και αποτοξινωτικά συστατικά.
Επιστροφή στην κορυφή