Γαλάκτωμα Καθαρισμού Προσώπου με 79% έκκριμα σαλιγκαριού 200ml Loom

€ 17,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7885
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Προέλευση Italy
Εταιρεία Bioearth
Barcode 8029182012207
Βάρος 200 ml
Γαλάκτωμα Καθαρισμού Προσώπου με 79% έκκριμα σαλιγκαριού, έλαιο αβοκάντο, ηλιέλαιο και βιολογικό βούτυρο καριτέ από την πολυτελή σειρά Loom της εταιρίας Bioearth.
Ένα εξαιρετικό προϊόν, υψηλής αποτελεσματικότητας, το οποίο θα καθαρίσει και θα περιποιηθεί σε βάθος την επιδερμίδα σας απομακρύνοντας άμεσα μακιγιάζ, ρύπους και περίσσεια λιπαρότητα αφήνοντάς την φρέσκια, απαλή, ξεκούραστη και έντονα αναζωογονημένη. Με λεπτό, διακριτικό άρωμα που θα σας συνοδεύει όλη μέρα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για τους πιο ευαίσθητους.

Το έκκριμα σαλιγκαριού, λόγω του ισχυρού συνδυασμού ελαστίνης, πρωτεϊνών, αντιμικροβιακών ενώσεων, πεπτιδίων χαλκού, υαλουρονικού οξέος και γλυκολικού οξέος που διαθέτει, είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για την επιδερμίδα, καθώς οι πλούσιες ενυδατικές και αναπλαστικές του ιδιότητες αναζωογονούν και οξυγονώνουν τα κύτταρα, επαναφέροντας τη λάμψη, την ελαστικότητα και τη φωτεινότητα στο δέρμα.
Πλούσιο σε πολύτιμες θρεπτικές ουσίες, το έλαιο αβοκάντο διαθέτει σημαντικές μαλακτικές, αναζωογονητικές και επουλωτικές ιδιότητες. Διαπερνά την επιδερμίδα, φτάνοντας μέχρι τις πιο βαθιές στοιβάδες της και δημιουργώντας ένα προστατευτικό φιλμ, την προφυλάσσει από τους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες που την ταλαιπωρούν.
Το ηλιέλαιο, γνωστό για την μαλακτική αναδομητική και φωτοπροστατευτική του δράση, απαλύνει και λειαίνει την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της ομαλή υφή.
Το βούτυρο καριτέ, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, φυτικά λιπαρά και βιταμίνες A, D, E και F, ασκεί σημαντική αντιγηραντική δράση, ενώ χάρη στις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά ερεθισμούς, κοκκινίλες σκασίματα, εκζέματα κλπ.

Λειτουργικές ουσίες
Με έκκριμα σαλιγκαριού BIO (υψηλή περιεκτικότητας 79%)
Χαμηλό ποσοστό γαλακτικού και γλυκολικού οξέος (<0,1%, ενισχυμένο pHt)
Τασιενεργά φυτικής προέλευσης

Οδηγίες Χρήσης:
Απλώστε με ελαφρύ κυκλικό μασάζ μία μικρή ποσότητα από το γαλάκτωμα στο πρόσωπο και το ντεκολτέ χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα ή ένα βαμβάκι. Για καλύτερα αποτελέσματα εφαρμόστε στη συνέχεια την Loom Tonique Lotion και τη θεραπεία προσώπου που έχετε επιλέξει.

Συσκευασία: 200ml
Επιστροφή στην κορυφή