Ενυδατικό Αφρόλουτρο με μέλι, πρόπολη,βιταμίνη Ε, βιταμίνη Β5 250ml Olivellenic

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2424
Είδος Αφρόλουτρα
Βάρος 250 ml
Προέλευση Hellas (Poros)
Εταιρεία Olivellenic
Τα προϊόντα της σειράς Organic Olive έχουν ως βάση τους μερικά από τα πιο αγνά συστατικά της Ελληνικής Γης. Το παρθένο ελαιόλαδο, η πρόπολη, το μέλι, το ρόδι, το δενδρολίβανο και πολλά ακόμη υλικά της Ελληνικής υπαίθρου συνδυάζονται αρμονικά με το Τζίνσενγκ, το Πράσινο Τσάι, την Αλόη σε αυτή την εκπληκτικά σειρά προϊόντων περιποίησης σώματος.

Το Ενυδατικό Αφρόλουτρο Ελιάς περιέχει μέλι, πρόπολη,βιταμίνη Ε, βιταμίνη Β5, τήλιο, φασκόμηλο και πρωτεΐνες σιταριού. Το βιολογικό ελαιόλαδο που είναι η βάση του λειτουργεί ως αντιοξειδωτικός και ενυδατικός παράγοντας. Η βιταμίνη Ε είναι γνωστή για την αντιγηραντική της δράση ενώ τα υπόλοιπα ενεργά συστατικά προστατεύουν την επιδερμίδα, ενισχύουν την ελαστικότητα της, χαρίζοντάς της απαλότητα και φρεσκάδα. Ιδιαίτερα ευεργετικό για ξηρές επιδερμίδες , αποτελεί την ιδανική καθημερινή περιποίηση του σώματος η οποία σας προσφέρει μία μοναδική αίσθηση δροσιάς και ευεξίας.

Η σειρά προϊόντων Organic Olive αποτελεί χειροπιαστό παράδειγμα της αξιοποίησης του πλούτου της Ελληνικής Γης σε έναν πάρα πολύ ανταγωνιστικό τομέα όπως είναι τα καλλυντικά. Τα προϊόντα έχουν τέσσερις ελληνικές και διεθνείς πιστοποιήσεις, είναι δερματολογικά ελεγμένα, δεν περιέχουν SLES, παραφίνη, βαζελίνη, parabens, σιλικόνες ή Propylene glycol.

Δείτε επίσης

Shower Gel Salt & Pepper Aloha in Denim 250ml by Aloe Colors
€ 5,30
Aφρόλουτρο Pure Serenity 250ml Aloe Colors
€ 7,90
Aφρόλουτρο Sweet Blossom 250ml Aloe Colors
€ 7,90
Αφρόλουτρο Naturally Thinking 100ml
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή