Σπρέι Πανθενόλης 100ml Olive-elia Macrovita

€ 10,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5527
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200316331033
Το Panthenol Spray με λάδι ελιάς και πανθενόλη από την σειρά Olive –Elia της Macrovita είναι ένα εξαιρετικό προϊόν ταχείας δράσης, ιδανικό για δέρμα πολύ ξηρό ή/και αφυδατωμένο, ερεθισμένο, με ηλιακά ή θερμικά εγκαύματα. Κατάλληλο για όλη την οικογένεια.
Τα ενεργά συστατικά της Πανθενόλης προστατεύουν τα κύτταρα και διεγείρουν τη φυσική διαδικασία ανανέωσής τους, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν την υδρολιπιδική ισορροπία του δέρματος, κρατώντας την επιδερμίδα απαλή, σφριγηλή και σωστά ενυδατωμένη.

Επιπλέον οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της ευεργετικής αυτής βιταμίνης συμβάλλουν στην ταχεία επούλωση τραυμάτων, ερεθισμών, ελκών, δερματικών φλεγμονών, ηλιακών εγκαυμάτων κλπ. Λίγοι ψεκασμοί αρκούν για να μειωθεί άμεσα ο πόνος, ο κνησμός ή η αίσθηση τραβήγματος της επιδερμίδας, αλλά και να καταπραϋνθούν τα κατεστραμμένα στρώματα του δέρματος. Κατάλληλο για τη θεραπεία ρωγμών και σκασιμάτων στον πρωκτό και τις θηλές, ελκών χρόνιας φύσης ή λόγω κατάκλισης, ήπιων εγκαυμάτων, συγκαμάτων, θεραπεία του γλουτιαίου ερυθήματος (η λεγόμενη δερματίτιδα από πάνα), ξηροδερμίας, ξεφλουδίσματος του δέρματος. Ιδανικό για χρήση μετά το ξύρισμα, την αποτρίχωση το μπάνιο, την ηλιοθεραπεία. Κατάλληλο για εφαρμογή σε μεγάλες επιφάνειες, χωρίς να είναι απαραίτητη η επάλειψη με τα χέρια.

Χρήση: Ψεκάστε ομοιόμορφα από απόσταση 10-15cm.
Επιστροφή στην κορυφή