Αντηλιακή κρέμα προσώπου με βιολογικό λάδι, μελισσοκέρι και γάλα καρύδας 50ml DisoLine Elixirio

€ 15,90 € 12,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4647
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Barcode 5212012100028
Βάρος 50 ml
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Η αντηλιακή κρέμα προσώπου με βιολογικό λάδι, μελισσοκέρι και γάλα καρύδας και δείκτη προστασίας SPF30 της DisoLine, προστατεύει το δέρμα από την υπεριώδη και υπέρυθρη ηλιακή ακτινοβολία (UVA/UVB), ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα βελτιώνοντας παράλληλα την υφή και τον τόνο της. Το γάλα καρύδας, γνωστό για την αντιοξειδωτική, αντιγηραντική και αντισηπτική του δράση, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, συμβάλλοντας στην πρόληψη των ρυτίδων, αλλά και στην προστασία του δέρματος από τυχόν ερεθισμούς που ενδέχεται να προκύψουν λόγω της παρατεταμένης έκθεσής του δέρματος στον ήλιο. Επιπλέον, χάρη στην περιεκτικότητά του σε βιταμίνη C, έχει την ικανότητα να διατηρεί το δέρμα και τα αιμοφόρα του αγγεία ελαστικά και εύκαμπτα, επιβραδύνοντας τη διαδικασία της γήρανσης, χαρίζοντας ταυτόχρονα υγεία και λάμψη στην επιδερμίδα.

Το βιολογικό λάδι και το μελισσοκέρι, σημαντικές πηγές αντιοξειδοτικών, βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων, συμβάλλουν αποτελεσματικά στην ανάπλαση και αποκατάσταση του δέρματος, ιδιαίτερα στις πιο κατεστραμμένες περιοχές, ενώ ταυτόχρονα θρέφουν, τονώνουν και ενυδατώνουν το δέρμα με απόλυτα φυσικό τρόπο. Η αντηλιακή κρέμα της DisoLine είναι απόλυτα αδιάβροχη, άμεσα απορροφήσιμη, ενώ η καθημερινή της χρήση συμβάλλει στην έγκαιρη αποκατάσταση των δερματικών προβλημάτων, λόγω των περιβαλλοντικών επιδράσεων, πριν αυτά γίνουν μόνιμα. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Δεν περιέχει συνθετικά συντηρητικά ή άλλες επιβλαβείς για τον οργανισμό ουσίες. Πωλείται σε συσκευασία των 50ml.

Χρήση: Απλώστε μια γενναία ποσότητα στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ πριν βγείτε έξω το πρωί και κάντε απαλό μασάζ. Επαναλάβετε, αν χρειαστεί.
Επιστροφή στην κορυφή