Αντηλιακή κρέμα προσώπου 50ml SPF 50 Macrovita

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5295
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200316312469
Η Αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF 50 της Macrovita, εμπλουτισμένη με αλόη, πανθενόλη και ελαιόλαδο και έναν πρωτοποριακό συνδυασμό ενεργών συστατικών φυσικής προέλευσης, περιποιείται ολιστικά την επιδερμίδα προσφέροντάς της αντιγηραντική, ενυδατική, συσφιγκτική, απαλυντική και αντηλιακή προστασία. Χάρη στα εξελιγμένα φωτοσταθερά φίλτρα της ευρέως φάσματος, εξουδετερώνονται οι δυσμενείς επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας (UVA, UVB, IR) και ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος πρόκλησης εγκαυμάτων, αφυδάτωσης ή πρόωρης γήρανσης. Από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές το δέρμα σας θα γίνει πιο λείο και απαλό και θα αποκτήσει μία ανάλαφρη και βελούδινη αίσθηση. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Ανθεκτική στο νερό. Κατάλληλη για χρήση όλο το χρόνο.

Το βιολογικό εκχύλισμα ενεργής Αλόης ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα, επιβραδύνει τα σημάδια γήρανσης, ενώ παράλληλα ασκεί καταπραϋντική και απαλυντική δράση στην επιδερμίδα. Το ελαιόλαδο, πηγή πλούσια σε αντιοξειδωτικά, σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Ε, δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες, τη σημαντικότερη αιτία γήρανσης της επιδερμίδας, ενώ η προβιταμίνη Β5 διαθέτει σημαντικές αναπλαστικές και επουλωτικές ιδιότητες. Το πολύτιμο ηλιανθέλαιο βελτιώνει τη λειτουργία φραγμού του δέρματος αναπληρώνοντας κάθε απώλεια υγρασίας, ενώ το κόκκινο σταφύλι, λόγω της περιεκτικότητάς του στις ισχυρά αντιοξειδωτικές ανθοκυανίνες, προστατεύει αποτελεσματικά την επιδερμίδα από τη φωτογήρανση. Η καρνοσίνη (διπεπτίδιο) αναζωογονεί τα κύτταρα που βρίσκονται κοντά στη γήρανση αποκαθιστώντας την υγιή τους εμφάνιση και παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους, ενώ η μαύρη βρώμη χαρίζει ενυδάτωση διαρκείας.

Χρήση: Απλώστε επαρκή ποσότητα από την κρέμα στο πρόσωπο και στο λαιμό πριν από την έκθεσή σας στον ήλιο και επαναλάβετε όσο συχνά χρειάζεται, ιδιαίτερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο λαιμό, στους ώμους και σε άλλα σημεία του σώματος με ιδιαίτερη ευαισθησία. Συσκευασία 50ml.

Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς Παραφινέλαιο, Βαζελίνη & Parabens

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή