Sunscreen Tanning Butter SPF10+ by Rizes Crete 150ml

€ 10,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5960
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 150 ml
Προέλευση Hellas (Crete)
Barcode 5200120444660
Εταιρεία Rizes Crete
Αποκτήστε το βαθύ και ομοιόμορφο μαύρισμα που επιθυμείτε και παράλληλα προστατέψτε την επιδερμίδα σας με φυσικό, σίγουρο και αποτελεσματικό τρόπο με το εξαιρετικό Sunscreen Tanning Butter spf10 +, το νέο Αντηλιακό Βούτυρο για μαύρισμα με ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο & βιταμίνη Ε της εταιρίας Rizes Crete.

Πλούσιο σε θρεπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά, ω-λιπαρά οξέα, βιταμίνες και πολυφαινόλες, το ελαιόλαδο διαθέτει πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα. Ενυδατώνει, θρέφει, αναζωογονεί και θωρακίζει το δέρμα, ενώ χάρη στην αντισηπτική, μαλακτική και καταπραϋντική του δράση, το προστατεύει από ερεθισμούς και εμποδίζει την αφυδάτωσή του από τον ήλιο. Οι πλούσιες ενυδατικές ιδιότητες του αμυγδαλέλαιου, καθώς και η περιεκτικότητά του σε ψευδάργυρο το καθιστούν ιδανικό για την αντιμετώπιση της ξηρότητας και της αφυδάτωσης του δέρματος από τον ήλιο, αλλά και εξαιρετικά αποτελεσματικό στην διατήρηση του μαυρίσματος, καθώς συμβάλλει σημαντικά στην καταπολέμηση του αντιαισθητικού ξεφλουδίσματος. Η Βιταμίνη Ε, γνωστή για την αντιγηραντική της δράση και την προστασία που προσφέρει στο δέρμα από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία, με τις ήπιες αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της, αναστέλλει την υπεροξείδωση των λιπιδίων και δρα μαλακτικά στη φωτογηρασμένη επιδερμίδα.
Ένα αντηλιακό προϊόν βασισμένο σε ένα μοναδικό συνδυασμό καλλυντικής δράσης και τεχνολογίας, το οποίο ενισχύει και διατηρεί το φυσικό μαύρισμα της επιδερμίδας.

Χρήση: Εφαρμόστε ελεύθερα στο σώμα 20 λεπτά πριν την έκθεσή σας στον ήλιο. Επαναλάβετε τη χρήση κάθε 2 ώρες και μετά από το κολύμπι, την εφίδρωση και το σκούπισμα. Προϊόν χαμηλής προστασίας. Συνίσταται για σκουρόχρωμες επιδερμίδες ή για επιδερμίδες που έχουν μαυρίσει.

Προσοχή! Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια! Ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Μείωση της ποσότητας του αντηλιακού θα περιορίσει σημαντικά το επίπεδο προστασίας.
Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς paraben, σιλικόνη, πετρελαιοειδή, λανολίνη, ζωικές πρώτες ύλες. Φυσικά αρωματισμένο.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή