Suncare Face Cream SPF 50+ by Rizes Crete 50ml

€ 16,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5963
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas (Crete)
Εταιρεία Rizes Crete
Barcode 5200120444653
Προστατέψτε την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου από τις βλαβερές ακτίνες UVA/UVB, τη φωτογήρανση και τις δυσχρωμίες που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο, με την Suncare Face Cream spf 50+, την ενεργή αντηλιακή κρέμα προσώπου με Υαλουρονικο Οξύ, Αλόη Βέρα και Macadamia Oil από την εταιρία Rizes Crete. Ένα εξαιρετικό προϊόν με απαλή, μεταξένια υφή, χωρίς ίχνος λιπαρότητας, ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ενυδάτωση και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία στην επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού.

Το Υαλουρονικο οξύ θεωρείται παράγοντας ενυδάτωσης, λίπανσης, αντιγήρανσης και προστασίας των ιστών. Συμβάλλει σημαντικά στην παραγωγή του κολλαγόνου του δέρματος, στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών και στην αναζωογόνηση των δερματικών κυττάρων, χαρίζοντάς ελαστικότητα αντοχή και νεανική εμφάνιση στην επιδερμίδα. Η Αλόη, με τα πλούσια ενυδατικά συστατικά της προσφέρει συνεχή υγρασία στην επιφάνεια της επιδερμίδας, διατηρώντας τη λεία και απαλή, ενώ οι αντιοξειδωτικές βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία της σύνθεσής της, προλαμβάνουν τη φωτογήρανση, μειώνοντας τις ρυτίδες και εμποδίζοντας την εμφάνιση νέων. Τέλος, το Macadamia Oil πλούσιο σε ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, δρα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, επιδρώντας θετικά στο μεταβολισμό του δέρματος, ενώ διαθέτει και φυσικό δείκτη προστασίας από τον ήλιο 3-4. Παράλληλα, η μεγάλη του περιεκτικότητα σε πολυακόρεστα λιπαρά και παλμιτολεϊκό οξύ, το καθιστούν ιδανικό για την περιποίηση και προστασία του προσώπου.

Χρήση: Απλώστε ομοιόμορφα στο πρόσωπο και το λαιμό τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έκθεσή σας στον ήλιο. Επαναλάβετε τη χρήση κάθε 2 ώρες και μετά από το κολύμπι, την εφίδρωση και το σκούπισμα. Προϊόν υψηλής προστασίας.

Προσοχή! Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια! Ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Μείωση της ποσότητας του αντηλιακού θα περιορίσει σημαντικά το επίπεδο προστασίας.
Βρέφη και παιδιά δεν πρέπει να εκτίθενται άμεσα στο ηλιακό φως. Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο τις μεσημεριανές ώρες. Προστατέψτε το προϊόν από υπερβολική θερμότητα και την άμεση έκθεση στον ήλιο.
Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς paraben, σιλικόνη, πετρελαιοειδή, λανολίνη, ζωικές πρώτες ύλες. Φυσικά αρωματισμένο.

Δείτε επίσης

Elementa (Purify) Serum Zinc + Niacinamide 11% 15ml Bioearth
€ 8,90
Σπρέι OTORIG Oral 20ml Erbagil
€ 15,90   € 9,50
Caviar Micellar Water 300ml Olive Touch
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή