Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος 30 SPF 100ml Olive-elia Macrovita

€ 14,90 € 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7869
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200316330869
Το Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος με λάδι ελιάς & ηλιέλαιο και δείκτη προστασίας SPF 30 της εταιρίας Macrovita έχει σχεδιαστεί ειδικά για την υψηλή προστασία του δέρματος από τον ήλιο. Το αντηλιακό ενδείκνυται για συχνή χρήση και έχει βέλτιστες προστατευτικές ιδιότητες έναντι της ηλιακής ακτινοβολίας, και των υπεριωδών ηλιακών ακτίνων UVA & UVB, ενώ παράλληλα επιδεικνύει και σημαντική ενυδατική, αντιγηραντική και μαλακτική δράση. Η τακτική εφαρμογή του γαλακτώματος κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπεία; εξαλείφει τον κίνδυνο εγκαύματος, αφυδάτωσης και πρόωρης φωτογήρανσης του δέρματος.

Τα πολύτιμα ενεργά συστατικά της σύνθεσής του όπως το βιο-ελαιόλαδο, η αλόη βέρα, η μαύρη βρώμη, το έλαιο αργκάν και το σύμπλεγμα δραστικών βιταμινών, παρέχουν στην επιδερμίδα βέλτιστη ενυδάτωση και θρέψη. Τα βιολογικά έλαια ελιάς και ηλίανθου διατηρούν τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας χαρίζοντας ενυδάτωση σε βάθος. Η αλόη βέρα διεγείρει το σχηματισμό κολλαγόνου και καταπραΰνει το δέρμα από τυχόν ερεθισμούς, ενώ το έλαιο αργκάν εξαλείφει τα προβλήματα ξηρότητας, τραχύτητας και απολέπισης και καταπολεμά αποτελεσματικά τις ρυτίδες. Η μαύρη βρώμη προσφέρει μακράς διαρκείας ενυδατική και θρεπτική δράση ενώ η προβιταμίνη Β5 (πανθενόλη) ανακουφίζει από ερεθισμούς και ερυθρότητα, επουλώνει και ενυδατώνει τέλεια το δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και σφριγηλό.

Η ειδική φόρμουλα του αντηλιακού γάλακτος είναι αδιάβροχη. Δεν περιέχει παραμπέν, ορυκτέλαιο (παραφίνη), βαζελίνη, προπυλενογλυκόλη, σιλικόνες και γενετικά τροποποιημένα φυτικά εκχυλίσματα. Η προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία έχει αποδειχθεί με εξειδικευμένες εργαστηριακές δοκιμές και κλινικές μελέτες, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΕ.

Χρήση: Πριν από την έκθεση στον ήλιο, απλώστε επαρκή ποσότητα και επαναλάβετε σε τακτά διαστήματα, ιδιαίτερα έπειτα από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή