Into The Sun Bag Body Sunscreen SPF50 100ml + Hair&Body Mist 100ml by Aloe Colors

€ 16,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8609
Είδος Περιποίηση Σώματος
Εταιρεία Aloe Colors
Προέλευση Hellas
Barcode 5213006608438
Βάρος 100 ml + 100 ml
ίστε έτοιμοι για παραλία?
H Aloe+Colors κυκλοφόρησε τη νέα σειρά προϊόντων Into The Sun και σας καλεί σε μία νοσταλγική βόλτα στα μεθυστικά καλοκαίρια της ζωής μας!

Απολαύστε με ασφάλεια, αλλά και την απαραίτητη δόση πολυτέλειας τον καυτό ήλιο της Μεσογείου με το υπέροχο καλοκαιρινό πακέτο περιποίησης Into The Sun Bag, με αντηλιακή κρέμα σώματος υψηλής προστασίας Body Sunscreen spf 50 και Hair and Body Mist με εξωτικό άρωμα σε φανταστικό χειροποίητο τσαντάκι για να είστε πάντα σωστά προετοιμασμένοι στις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις!

Προστατέψετε φυσικά το δέρμα σας και αποκτήστε ένα όμορφο, βαθύ και υγιές μαύρισμα με το Body Sunscreen spf 50, τη νέα αντηλιακή κρέμα σώματος, υψηλής προστασίας, με βιολογική αλόη, βούτυρο καριτέ, βιταμίνη Ε, πανθενόλη και έλαιο από σπόρους ηλίανθου της Aloe+Colors.

Η ενεργή της σύνθεση προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία από τις ακτίνες UVA/UVB προλαμβάνοντας τη φωτογήρανση, τις δερματικές δυσχρωμίες καθώς και τις μακροπρόθεσμες βλάβες της επιδερμίδας, λόγω της ακτινοβολίας. Με απαλή, βελούδινη υφή και μεθυστικό άρωμα. Απορροφάται άμεσα. Δεν αφήνει λευκή χροιά, ούτε ίχνη λιπαρότητας.

Η αλόη έχει την ιδιότητα να ενισχύει την ανάπτυξη νέων κυττάρων και να αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα να ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, επουλώνοντας παράλληλα το κατεστραμμένο δέρμα και προφυλάσσοντας το από την πρόωρη γήρανση. Η βιταμίνη Ε επιδεικνύει ισχυρή αντιοξειδωτική, μαλακτική και ενυδατική δράση. Προστατεύει τις ίνες κολλαγόνου από την καταστροφική δράση των ελευθέρων ριζών που οδηγούν στη γήρανση, συμβάλλει στην κυτταρική ανανέωση, ενισχύει τον δερματικό φραγμό και διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα προλαμβάνει και τις βλάβες που μπορεί να προκαλέσει η ηλιακή ακτινοβολία.

Τα ενεργά συστατικά της πανθενόλης προστατεύουν τα κύτταρα και διεγείρουν τη φυσική διαδικασία ανανέωσής τους, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν την υδρολιπιδική ισορροπία του δέρματος, κρατώντας την επιδερμίδα απαλή, σφριγηλή και σωστά ενυδατωμένη. Επιπλέον οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της συμβάλλουν στην ταχεία επούλωση ερεθισμών, δερματικών φλεγμονών, ηλιακών εγκαυμάτων κλπ. Το βούτυρο καριτέ ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος το δέρμα, προστατεύοντάς το ταυτόχρονα από ερεθισμούς και ξηρότητα, ενώ το πολύτιμο ηλιανθέλαιο, πλούσιο σε ωμέγα-6, ωμέγα-9 οξέα και σε βιταμίνη Ε, βελτιώνει τη λειτουργία φραγμού του δέρματος αναπληρώνοντας κάθε απώλεια υγρασίας, καταπραΰνει ερεθισμούς και κοκκινίλες, ενώ ως φυσικό αντιοξειδωτικό προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες.

Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε αρκετή ποσότητα σε στεγνό δέρμα, πριν από την έκθεση και ανανεώνετε συχνά, ιδανικά κάθε 2 ώρες, ειδικά μετά το κολύμπι, την εφίδρωση και το σκούπισμα, για να διατηρήσετε την αρχική προστασία. Η μείωση της ποσότητας, θα μειώσει σημαντικά το επίπεδο προστασίας. Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο για πολλή ώρα, ακόμη και μετά τη χρήση αντηλιακού προϊόντος. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία.

Φροντίστε την επιδερμίδα, αλλά και τα μαλλιά σας με το εξαιρετικό Hair & Body Mist Into The Sun με εξωτικό άρωμα για αναζωογόνηση και ενυδάτωση, στη στιγμή! Η απαλή του σύσταση επαναφέρει τη φυσική υγρασία του δέρματος, χαρίζοντάς του μεταξένια υφή, απαλότητα και ελαστικότητα, ενώ επιπλέον αρωματίζει απαλά την επιδερμίδα σας με ένα υπέροχο άρωμα που διαρκεί. Παράλληλα ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει την τρίχα προσφέροντάς της λάμψη και αντοχή.

Με λεπτόρρευστη υφή για άμεση απορρόφηση. Δεν αφήνει το παραμικρό ίχνος λιπαρότητας.
Οδηγίες χρήσης: Ψεκάστε σε σώμα και μαλλιά για άμεσο αρωματισμό και ενυδάτωση!
Πανέμορφο Bag (τσαντάκι), φτιαγμένο εξολοκλήρου στο χέρι, από ανακυκλωμένα υλικά, με αντοχή στο νερό, πλήρως ανακυκλώσιμο. Ιδανικό για την τσάντα θαλάσσης και την παραλία.
Η εταιρία Aloe plus ανανεώθηκε, απέκτησε χρώμα και κυκλοφόρησε τη νέα, ολοκληρωμένη σειρά φυσικών καλλυντικών Aloe+Colors.

Σε συνεργασία με κορυφαίους Έλληνες χημικούς σχεδιάστηκαν προϊόντα νέας γενιάς, βασισμένα σε τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες, οι οποίες συνδυάζουν μοναδικά φυσικά με καινοτόμα βιοτεχνολογικά συστατικά, που όπως έχει αποδειχθεί μέσω ποικίλων κλινικών μελετών, παρέχουν άμεση και στοχευμένη δράση στο δέρμα.
Στόχος είναι η προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας υπέροχων υφών και φυσικών αρωμάτων.

Στο Sensities θα βρείτε μεγάλη ποικιλία δερμοκαλλυντικών Aloe+Colors, όπως: κρέμες και σέρουμ προσώπου, εξαιρετικές λοσιόν και βούτυρα σώματος και ξεχωριστά αφρόλουτρα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.
Επιστροφή στην κορυφή