Αποσμητικός Κρύσταλλος Stick 50gr Bioleon

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5530
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 50 gr
Προέλευση Hellas
Barcode 5200123570168
Εταιρεία Bioleon
Αποσμητικός κρύσταλλος stick της εταιρίας BIOLEON. Ένα 100% φυσικό, υποαλλεργικό προϊόν, απαλλαγμένο από αλκοόλ, αρώματα, συντηρητικά και συνθετικά πρόσθετα, αλλά και από τα επικίνδυνα για την υγεία άλατα αλουμινίου, εμπλουτισμένο με τη φυσική κρυσταλλική ένωση Potassium Alum, το ιδανικό αποσμητικό για 24ωρη προστασία και φρεσκάδα. Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, δεν αφήνει λεκέδες, είναι 100% βιοδιασπώμενο, φυσικό και φιλικό για το περιβάλλον.

Το potassium alum (διπλό θειικό άλας καλίου με αργίλιο που εξάγεται από το βωξίτη), γνωστό και ως «αποσμητικός κρύσταλλος, είναι ένα 100% φυσικό πέτρωμα, το οποίο μειώνει με απόλυτα υγιεινό τρόπο την δυσοσμία που παράγεται κατά την εφίδρωση, κρατώντας ανοικτούς τους πόρους, προκειμένου να μην παρεμποδίζεται η έκκριση ιδρώτα. Το potassium alum δρα ως φυσικός αντιβακτηριδιακός και αντισηπτικός παράγοντας δημιουργώντας αφιλόξενο περιβάλλον για τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που αναπτύσσονται στα υγρά σημεία του ανθρώπινου σώματος, εμποδίζοντας περαιτέρω τη διάδοσή τους, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ανάπλαση των δερματικών ιστών σε περιπτώσεις μικρών κοψιμάτων ή εκδορών, ενώ καταπραΰνει και τους ερεθισμούς που προκαλούνται από το ξύρισμα.

Καμία επιστημονική μελέτη έως τώρα δεν επιβεβαιώνει διαδερμική απορρόφηση των συστατικών ammonium alum ή potassium alum στον άνθρωπο, ενώ δεν έχει αποδειχθεί η τοξικότητά τους.
ΧΡΗΣΗ: Βρέξτε τον αποσμητικό κρύσταλλο της Bioleon με νερό και απλώστε τον σε καθαρό δέρμα. Μετά από κάθε χρήση ξεπλύνετε τον και στεγνώστε τον.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και τους βλεννογόνους και φυλάξτε τον κρύσταλλο μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση που σπάσει, λιμάρετε τις αιχμηρές γωνίες για την αποφυγή τραυματισμών.
Συσκευασία: 50gr

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή