Κρέμα Ποδιών OlivAloe 100ml

€ 7,40


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2068
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas (Crete)
Barcode 5205827600166
Η εταιρεία Olivealoe διαθέτει καλλυντικά με βάση το βιολογικό ελαιόλαδο και τη βιολογική αλόη. Το ελαιόλαδο είναι ένα φυσικό καλλυντικό με άπειρες εφαρμογές γνωστές από την αρχαιότητα. Λόγω του κλίματος μας διαθέτουμε την καλύτερη ποιότητα από κάθε άλλο μέρος του πλανήτη. Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες ( hydroxytyrosol ) που έχουν αντισηπτικές και αντιβιοτικές ιδιότητες. Επίσης είναι πλούσιο σε βιταμίνη E, πολυφαινόλες, αλλά και σε χλωροφύλλη. Επιπλέον περιέχει υψηλά ποσοστά βιταμίνης K, νάτριου και καλίου που είναι ευεργετικές ουσίες για το δέρμα και σίδηρο που φροντίζει τα μαλλιά. Η αλόη είναι ένα πολύτιμο δώρο της φύσης για την φροντίδα της επιδερμίδας και των μαλλιών. Είναι γνωστή εδώ και 4000 χρόνια για τις θεραπευτικές, επουλωτικές και καλλυντικές ιδιότητες της. Βασίλισσες όπως η Κλεοπάτρα και η Νεφερτίτη την χρησιμοποιούσαν για την φροντίδα σώματος και προσώπου. H αλόη περιέχει πάνω από 75 θρεπτικά συστατικά μεταξύ των οποίων 12 βιταμίνες, 20 μεταλλικά στοιχεία και 18 αμινοξέα.

Η Κρέμα Ποδιών OlivAloe είναι μία εξαιρετική ενυδατική αλοιφή που έχει σχεδιαστεί για την ολοκληρωτική περιποίηση των ποδιών. Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα Foot Creams τα οποία επικεντρώνουν τη δράση τους σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα των ποδιών, η εξελιγμένη σύνθεση του OlivAloe χαρίζει ταυτόχρονα δροσιά, ανακούφιση, ενυδάτωση, ξεκούραση και χαλάρωση.

Το Foot Cream OlivAloe περιέχει οργανική Αλόη και οργανικό λάδι ελιάς. Τα δύο αυτά συστατικά μαλακώνουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα με απόλυτα φυσικό τρόπο. Παράλληλα περιποιούνται μικρές αμυχές και γδαρσίματα (λ.χ. "πετσάκια", ερεθισμούς από παπούτσια κτλ.) και μαλακώνουν πάρα πολύ τη σκληρή επιδερμίδα που σχηματίζεται συνήθως στη περιοχή της φτέρνας. Πέραν των συστατικών αυτών, το Foot Cream OlivAloe περιέχει αιθέρια έλαια Καμφοράς, Μέντας, Πεύκου και Λεβάντας. Η Καμφορά είναι ιδανική για την αντιμετώπιση διαστρεμάτων και κραμπών, το πεύκο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στο τομέα της μυικής χαλάρωσης, η Λεβάντα είναι ξακουστή για την αντιβακτηριακή της δράση και ιδιαίτερα χρήσιμη σε περιπτώσεις δερματοπαθειών και φλεγμονών ενώ η Μέντα δροσίζει και ανακουφίζει την επιδερμίδα βελτιώνοντας ταυτόχρονα (τοπικά) την κυκλοφορία του αίματος.

To Foot Cream της OlivAloe είναι ένα premium προϊόν που εξάγεται με τεράστια επιτυχία στις αγορές της Αγγλίας και της Γερμανίας. Τα φυσικά καταπραϋντικά συστατικά του καθιστούν το προϊόν απόλυτα αποτελεσματικό και μοναδικό. Το Foot Cream OlivAloe αποτελεί μία καταπληκτική κρέμα ποδιών την οποία πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε αν νιώθετε τα πόδια σας συχνά κουρασμένα και ταλαιπωρημένα. Είναι ένα απόλυτα απαραίτητο προϊόν για όσους εργάζονται σε συνθήκες που απαιτούν πολύωρη ορθοστασία.

Στο Sensities σας προσφέρουμε την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης Olivaloe με αγνές πρώτες ύλες προερχόμενες από το εργαστήριο της φύσης που ονομάζεται Κρητική γη. Η Olivaloe χρησιμοποιεί 100% φυσική Κρητική Οργανική Aloe Vera που θεωρείται μία από τις καλύτερες ποιότητες Αλόης καθώς και το παγκοσμίως γνωστό έξτρα παρθένο Κρητικό οργανικό ελαιόλαδο. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα με τους αυστηρότερους κανονισμούς της Ε.Ε. Δεν περιέχουν βαζελίνη, σιλικόνες, parabens, propylene glycol ή mineral oils και δεν έχουν ποτέ δοκιμαστεί σε πειράματα πάνω σε ζώα.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή