Body Butter με ελαιόλαδο και μολόχα 50ml Olive-elia Macrovita

€ 4,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5301
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200316334270
Αναζωογονητικό Βody Βutter της Macrovita με πλούσια, κρεμώδη υφή για εντατική ενυδάτωση, ανάπλαση και θρέψη της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένο με βιολογικό ελαιόλαδο και μολόχα και έναν πρωτοποριακό συνδυασμό ευεργετικών για το δέρμα αντιοξειδωτικών, θρεπτικών και μαλακτικών φυσικών συστατικών, το εξαιρετικό αυτό βούτυρο σώματος αποκαθιστά τη φυσιολογική δομή του δέρματος, τονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα και την τυλίγει σε ένα μεταξένιο πέπλο απαλότητας.

Το ελαιόλαδο, πλούσιο σε τανίνες, φλαβονοειδή, σάκχαρα και πολυφαινόλες, ασκεί έντονη αντιοξειδωτική, μαλακτική, ενυδατική, συσφιγκτική και αντιερεθιστική δράση, ενώ η μολόχα εκτός από τις ιδιαίτερα ευεργετικές για την επιδερμίδα μαλακτικές και ενυδατικές της ιδιότητες, προστατεύει, επιπλέον το δέρμα από διαφόρων ειδών ερεθισμούς. Παράλληλα, η αντιφλεγμονώδης και καταπραϋντική της δράση συμβάλλει στη λείανση του δέρματος και στη διατήρηση της απαλότητας της επιδερμίδας. Το έλαιο αβοκάντο, πηγή πλούσια σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες Α, Β & Ε, ενισχύει και προστατεύει την υδρολιπιδική στοιβάδα του δέρματος, ενώ το βούτυρο καριτέ με τις ισχυρές αντι-βακτηριακές και επανορθωτικές του ιδιότητες, θρέφει και καταπραΰνει την επιδερμίδα σε βάθος. Το βούτυρο κακάο διαθέτει ισχυρές αναπλαστικές, και επουλωτικές ιδιότητες και θεωρείται ιδανικό για την αντιμετώπιση των ραγάδων, των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, ενώ το λευκό τσάι με την αντιοξειδωτική του δράση, βοηθά ιδιαίτερα στη μάχη κατά της πρόωρης γήρανσης. Το σύμπλεγμα βιταμινών E+C+F, ένα από τα ισχυρότερα αντιγηραντικά συστατικά, ασκεί σημαντική δράση κατά των ελευθέρων ριζών, προσφέροντας παράλληλα την απαραίτητη υγρασία και ενυδάτωση στην επιδερμίδα, ενώ η αλόη τροφοδοτεί τα κύτταρα με επιπλέον υγρασία, επιταχύνοντας με τον τρόπο αυτό την ανάπλασή τους. Η γλυκύριζα με την αντιφλεγμονώδη, αντιαλλεργική και αντικνησμική της δράση, προσφέρει ανακούφιση στο ερεθισμένο δέρμα, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη ρύθμιση της λιπαρότητας, ενώ η αλλαντοΐνη και η πανθενόλη, ουσίες με ποικίλες ευεργετικές ιδιότητες, βελτιώνουν τη συνολική εικόνα και υγεία της επιδερμίδας.

Χρήση: Απλώστε μία μικρή ποσότητα στο σώμα, καθημερινά μετά το μπάνιο και κάντε ελαφρύ μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Συσκευασία 50ml.

Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς Παραφινέλαιο, Βαζελίνη, Προπυλενογλυκόλη, Καφεΐνη, Ιώδιο, Ιωδιούχες Ενώσεις, Σιλικόνη και Parabens.

Δείτε επίσης

Body Butter So Velvet 50ml Aloe Colors
€ 3,90
Body Butter Just Natural 50ml Aloe Colors
€ 3,90
Aναλγητικό και καταπραϋντικό Φυτικό Omio Gel 100ml
€ 10,90   € 9,90
Επιστροφή στην κορυφή