Βody Βutter με άρωμα παπάγιας Olivellenic Organics 200ml

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5647
Είδος Περιποίηση Σώματος
Προέλευση Hellas (Poros)
Βάρος 200 ml
Barcode 5205544001208
Εταιρεία Olivellenic
Κρέμα βαθιάς περιποίησης του δέρματος με λάδι ελιάς, βούτυρο καριτέ, αλόη, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και ένα μεθυστικό άρωμα εξωτικής παπάγιας από την εταιρία Olivellenic Organics. Ένα μοναδικό προϊόν, ιδανικό για ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες, το οποίο θρέφει, ενυδατώνει σε βάθος, απαλύνει και επαναφέρει στην επιδερμίδα τη χαμένη υγρασία, αφήνοντάς τη λεία, απαλή και διακριτικά αρωματισμένη.

Το Βούτυρο Καριτέ με τις εξαιρετικά πολύτιμες, μαλακτικές, θρεπτικές, αναπλαστικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες, φροντίζει την ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα, ενισχύει τον συνδετικό ιστό της και της παρέχει αντοχή ελαστικότητα και ενισχυμένη ενυδάτωση, ενώ η Αλόη πλούσια πηγή πολυσακχαριτών, επουλώνει πληγές και καψίματα, διεγείρει την ανάπλαση των κυττάρων και εμφανίζει σημαντική ενυδατική, μαλακτική και καταπραϋντική δράση. Τέλος, το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού σε συνέργια με το λάδι ελιάς, χάρη στις ηρεμιστικές-αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, χαρίζουν ενυδάτωση και προστασία από την πρόωρη γήρανση, ενώ συμβάλλουν και στη μείωση των ερεθισμών, βοηθώντας την επιδερμίδα να διατηρεί την ελαστικότητα και τη λάμψη της.
Πλούσια κρέμα με ευχάριστη υφή απόλυτα συμβατή με το δέρμα. Τα δραστικά συστατικά της με την ενυδατική, θρεπτική και επανορθωτική τους δράση, προάγουν την νεανική και υγιή όψη της επιδερμίδας.

Φυσική φροντίδα για μεταξένια αίσθηση που διαρκεί, ιδανική για καθημερινή χρήση.
Απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες.
Χρήση: Χρησιμοποιείστε καθημερινά μετά το μπάνιο. Απλώστε στο σώμα και κάνετε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
Επιστροφή στην κορυφή