Mineral Body Butter Wild Ocean by Mineral Beauty System 300ml

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6000
Είδος Περιποίηση Σώματος
Προέλευση Israel
Βάρος 300 ml
Barcode 7290111427046
Εταιρεία Mineral Beauty System
Αρωματικό, υπερενυδατικό Βούτυρο σώματος από την εταιρία Mineral Beauty System Dead Sea, εμπλουτισμένο με Άλατα και Ιχνοστοιχεία από τη Νεκρά Θάλασσα, βούτυρο Καριτέ και αιθέρια έλαια. Ένας μαγικός συνδυασμός, ιδανικός για εντατική ενυδάτωση, θρέψη και αναδόμηση της επιδερμίδας. Τα πολύτιμα συστατικά του Body Butter Cream περιποιούνται σε βάθος το δέρμα χαρίζοντάς του μεταξένια απαλότητα, υγεία και ζωντάνια.

Ο συνδυασμός Αλάτων από την Νεκρά Θάλασσα με το βούτυρο Καριτέ εφοδιάζει το δέρμα με την απαραίτητη υγρασία που έχει ανάγκη, συμβάλλοντας επιπλέον στη διατήρηση των επιπέδων της υγρασίας αυτής επί μακρόν, ενεργοποιεί τις φυσικές διαδικασίες αποτοξίνωσης του δέρματος, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, αναζωογονεί τους ιστούς, καθυστερεί τα σημάδια της γήρανσης και χαρίζει στην επιδερμίδα ελαστικότητα, απαλότητα και λείανση.

Με πλούσια φίνα υφή, το Body Butter Cream απλώνεται εύκολα, απορροφάται άμεσα και αρωματίζει υπέροχα την επιδερμίδα τυλίγοντάς την με ένα μοναδικό άρωμα Ωκεανού. Κατάλληλο για χρήση και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή της δίαιτας, καθώς βοηθά στην πρόληψη των ραγάδων που προκαλούνται από απότομη απώλεια ή πρόσληψη βάρους. Ιδανικό για περιοχές με τραχιά ή σκληρή υφή, όπως, οι αγκώνες, οι φτέρνες, τα γόνατα, καθώς και για μέρη του σώματος που χρειάζονται επιπλέον ενυδάτωση. Συσκευασία 500ml.

Χρήση: Απλώστε καθημερινά σε καθαρό δέρμα και κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
Επιστροφή στην κορυφή