Body Butter Be Lovely 200ml Aloe Colors

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6148
Είδος Περιποίηση Σώματος
Προέλευση Hellas
Βάρος 200 ml
Barcode 5213006609275
Εταιρεία Aloe Colors
Το πλούσιο Body Butter Be Lovely από την πρωτοποριακή σειρά φυσικών δερμοκαλλυντικών Aloe + Colors, που τώρα μπορείτε να βρείτε στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities, εμπλουτισμένο με οργανική αλόη, έλαιο αβοκάντο, ελαιόλαδο, λάδι από δαμάσκηνο, βούτυρο κακάο, βούτυρο καριτέ και υπέροχο άρωμα white musk είναι ένα μοναδικό προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο για την εντατική ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας σας. Τα δραστικά θρεπτικά συστατικά της σύστασής του επαναφέρουν τη φυσική υγρασία και ελαστικότητα του δέρματος, ενώ παράλληλα προστατεύουν την επιδερμίδα από τυχόν κοκκινίλες και ερεθισμούς. Το Body Butter Be Lovely απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και χαρίζει μεταξένια υφή και βελούδινη απαλότητα στο δέρμα σας, καθώς και ένα ήπιο άρωμα που διαρκεί. Ιδανικό για την καθημερινή φροντίδα και της πιο απαιτητικής και ευαίσθητης επιδερμίδας.

Το Body Butter Be Lovely έχει υψηλή περιεκτικότητα σε οργανική αλόη, η οποία έχει την ιδιότητα να ενισχύει την ανάπτυξη νέων κυττάρων και να αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα να ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, επουλώνοντας παράλληλα και το κατεστραμμένο δέρμα. Το έλαιο αβοκάντο, το ελαιόλαδο και το λάδι από δαμάσκηνο, συστατικά πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, ενυδατώνουν σε βάθος και βοηθούν στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος, ενώ το βούτυρο κακάο και το βούτυρο καριτέ απαλύνουν και αναζωογονούν ακόμα και τις πιο ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες.

Στο Sensities μπορείτε να βρείτε το υπέροχο βούτυρο σώματος Body Butter Be Lovely και σε travel size (50ml), ιδανικό για τα ταξίδια, τις εκδρομές και τα ερωτικά σας ραντεβού!
Χρήση: Απλώστε μία μικρή ποσότητα από το Body Butter Be Lovely σε καθαρό δέρμα. Κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Tip: Για ολοκληρωμένη περιποίηση και μεγαλύτερη διάρκεια του αρώματος στο δέρμα σας, συνδυάστε το Body Butter Be Lovely Aloe+Colors με το αντίστοιχο αφρόλουτρο Be Lovely!
Συσκευασία : 200ml

Η εταιρία Aloe plus ανανεώθηκε, απέκτησε χρώμα και κυκλοφόρησε τη νέα, ολοκληρωμένη σειρά φυσικών καλλυντικών Aloe+Colors.
Σε συνεργασία με κορυφαίους Έλληνες χημικούς σχεδιάστηκαν προϊόντα νέας γενιάς, βασισμένα σε τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες, οι οποίες συνδυάζουν μοναδικά φυσικά με καινοτόμα βιοτεχνολογικά συστατικά, που όπως έχει αποδειχθεί μέσω ποικίλων κλινικών μελετών, παρέχουν άμεση και στοχευμένη δράση στο δέρμα.

Στόχος είναι η προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας υπέροχων υφών και φυσικών αρωμάτων.
Στο Sensities θα βρείτε μεγάλη ποικιλία δερμοκαλλυντικών Aloe+Colors, όπως: κρέμες και σέρουμ προσώπου, εξαιρετικές λοσιόν και βούτυρα σώματος και ξεχωριστά αφρόλουτρα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.
Επιστροφή στην κορυφή