Ενυδατική και Ανακουφιστική Κρέμα με Λάδι Ελιάς και Μύρτιλο για ψωρίαση, έκζεμα 100ml Olive-elia MacroVita

€ 21,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6377
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200316330982
Ενυδατική και Ανακουφιστική Κρέμα με Λάδι Ελιάς και Μύρτιλο από την σειρά Olive-elia της εταιρίας MacroVita. Ένα μοναδικό προϊόν, ιδανικό για την εντατική, σε βάθος ενυδάτωση του ερεθισμένου ή αφυδατωμένου δέρματος και την καταπράυνση της επιδερμίδας από ερεθισμούς, κοκκινίλες και ξηρότητα. Οι δραστικοί ενυδατικοί παράγοντες, με τους οποίους είναι εμπλουτισμένη η κρέμα, διατηρούν την υγρασία της επιδερμίδας, ενισχύοντας συγχρόνως τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνάς της κατά της αφυδάτωσης, ενώ παράλληλα, δημιουργώντας ένα προστατευτικό, αόρατο φιλμ στο δέρμα, ηρεμούν και ανακουφίζουν από τον κνησμό και χαρίζουν άνεση, ελαστικότητα και απαλότητα. Κατάλληλη για περιοχές με έκζεμα ή ψωρίαση.

Το Λάδι Ελιάς, πλούσιο σε αντιφλεγμονώδεις αντιμικροβιακές και ενυδατικές ιδιότητες συμβάλλει στην αναδόμηση της επιδερμίδας, βελτιώνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά της, ενώ παράλληλα θρέφει, ενυδατώνει και αναζωογονεί το δέρμα βελτιώνοντας την υφή και λάμψη του.

Το Μύρτιλο, πλούσια πηγή Ω-3 και Ω-6 λιπαρών οξέων, διαθέτει ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες σε συνδυασμό με τις αντιγηραντικές και τονωτικές της Πιπερόριζας, συντελούν σημαντικά στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών, στη μείωση των φλεγμονών και των ερυθημάτων και στην λείανση του δέρματος.

Η πλούσια, σε βιταμίνες Α και Ε και λιπαρά οξέα, σύσταση του Βούτυρου Καριτέ (shea butter) συντελεί στην ενίσχυση της αναδημιουργία του κολλαγόνου και στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος. Επιπλέον, η αντιβακτηριακή, αντιφλεγμονώδης, και αντιμικροβιακή δράση της Μπιζαμπολόλης, της Καλέντουλας, και του Χαμομηλιού, σε συνέργια με τις μαλακτικές και επουλωτικές ιδιότητες της Αλόης και της Αλλαντοΐνης και τις καταπραϋντικές και ηρεμιστικές της Προβιταμίνης Β5 προσφέρουν ακόμη πιο ισχυρή προστασία έναντι στους ερεθισμούς και την ερυθρότητα της επιδερμίδας. Τέλος, οι αναζωογονητικές ιδιότητες της Γλυκόριζας σε συνδυασμό με την υπερενυδατική δράση του Υαλουρονικού Οξέως, συντελούν καθοριστικά στη δημιουργία ενός λαμπερού, ήρεμου και υγιούς δέρματος.

Χρήση: Απλώστε σε περιοχές του προσώπου ή του σώματος, όπου χρειάζεται. Κάντε ελαφρό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
Μόνο για εξωτερική Χρήση. Συσκευασία: 1000ml

87% Συστατικά Φυσικής Προέλευσης
Προϊόν Δερματολογικά Ελεγμένο σε Εθελοντές με ατοπικό δέρμα (Έκζεμα, Δερματίτις, Ψωρίαση).
Χωρίς Παραφινέλαιο, Βαζελίνη, Προπυλενογλυκόλη, Σιλικόνη και Parabens
Επιστροφή στην κορυφή