Κηραλοιφή για Ραγάδες 40ml DisoLine Elixirio

€ 9,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2555
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Barcode 5212012100110
Οι κρέμες με συστατικό το κερί μέλισσας (κεραλοιφές), αποτελούν μία πολύ εξειδικευμένη κατηγορία καλλυντικών με εκπληκτικές ιδιότητες. Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι πως δεν περιέχουν νερό και ως εκ τούτου δεν απαιτείται η προσθήκη χημικών για τη συντήρηση τους.

Το φυσικό κερί μέλισσας δημιουργεί μία προστατευτική μεμβράνη πάνω στην επιδερμίδα, η οποία την προστατεύει αποτελεσματικά απέναντι σε εξωτερικούς μολυσματικούς παράγοντες - επιτρέποντας της όμως ταυτόχρονα να "αναπνέει". Διαθέτει αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την ενυδάτωση, "κρατώντας" την φυσική υγρασία παγιδευμένη μέσα στην επιδερμίδα.

H κηραλοιφή για Ραγάδες DisoLine Elixirio, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη μείωση της έντασης των ραγάδων που έχουν ήδη σχηματιστεί. Σχεδιασμένη αποκλειστικά για τοπική χρήση (πάνω στις ραγάδες), η κηραλοιφή για Ραγάδες DisoLine Elixirio θρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα την βοηθάει να επιτύχει την απαραίτητη ελαστικότητα και "σύσφιξη" η οποία θα μειώσει σημαντικά την ένταση των ραγάδων. Η ευεργετική της δράση στηρίζεται στο Έλαιο Βιταμίνης Ε το οποίο έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και το οποίο προάγει την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων στην επιδερμίδα. Ηκηραλοιφή για Ραγάδες DisoLine Elixirio περιέχει ακόμη οργανικό Βαλσαμέλαιο το οποίο είναι κατάλληλο για κάθε είδους πληγές και χτυπήματα, μώλωπες και εκχυμώσεις και Έλαιο Καλέντουλας το οποίο προσδίδει απαλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα - για το λόγο αυτό αποτελεί βασικό συστατικό των περισσοτέρων σκευασμάτων που αντιμετωπίζουν τις ραγάδες.

Η κρέμακηραλοιφή για Ραγάδες DisoLine Elixirio έχει εμπλουτιστεί με 100% καθαρά πολύτιμα αιθέρια έλαια τα οποία ενισχύουν τη δράση της. Περιέχει αιθέριο έλαιο από Κλημεντίνη το οποίο έχει "συσφιχτικές" ιδιότητες και θεωρείται ιδανικό για τη τόνωση της επιδερμίδας που έχει χάσει τη λάμψη της, αιθέριο έλαιο από Ρόδο Γεράνι το οποίο έχει την ιδιότητα να εξισορροπεί το pH της επιδερμίδας και να "σβήνει" τις ραγάδες και αιθέριο έλαιο από Λιβάνι το οποίο σύμφωνα με έρευνες βοηθάει την ανάπλαση των κυττάρων και θεωρείται ιδανικό για τη περιποίηση ουλών και ραγάδων. Η κρέμα Stretch Marks περιέχει ακόμη Βασιλικό Πολτό ο οποίος προάγει τη φυσική ανάπλαση της επιδερμίδας και την αναζωογοννεί. Όλες οι κεραλοιφές της DisoLine Elixirio περιέχουν αγνό αγριέλαιο η χρήση του οποίου αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και το οποίο παρουσιάζει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση (ενισχύοντας έτσι την "άμυνα" της επιδερμίδας έναντι των εξωτερικών συνθηκών όπως είναι η μόλυνση και η ηλιακή ακτινοβολία).

Η κηραλοιφή για Ραγάδες DisoLine Elixirio εφαρμόζεται τοπικά πάνω στις ραγάδες. Αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και μειώνει την ένταση των ραγάδων - βελτιώνοντας σημαντικά το "αισθητικό αποτέλεσμα". Προτείνεται αποκλειστικά για τη περιποίηση ραγάδων που έχουν ήδη σχηματιστεί (ακόμη και για τις λευκές).

Οι Κεραλοιφές της σειράς DisoLine Elixirio δεν περιέχουν χημικά συντηρητικά. Παρασκευάζονται από αγνά υλικά, με παραδοσιακές μεθόδους και κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές (GMP). Διατηρούνται αναλλοίωτες για 6 μήνες μετά το άνοιγμα τους.

Οι κρέμες με κερί μέλισσας - σε αντίθεση με τις συνηθισμένες ενυδατικές κρέμες - απαιτούν ελάχιστη ποσότητα προκειμένου να απελευθερωθούν οι ευεργετικές τους ιδιότητες. Απλώστε μία πολύ μικρή ποσότητα τοπικά στην επιδερμίδα και "δουλέψτε" την με απαλές κυκλικές κινήσεις, προκειμένου να απλωθεί καλά και να απορροφηθεί ομοιόμορφα. Τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν.

Η κεραλοιφή για τις ραγάδες θα πρέπει να αποφεύγεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Προκειμένου να αποφευχθεί η δημιουργία ραγάδων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, σας προτείνουμε τη χρήση του προϊόντος Λάδι ραγάδων το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτό το σκοπό.

Τα προϊόντα με κερί θα πρέπει να αποφεύγονται από άτομα με διαπιστωμένες αλλεργίες στα προϊόντα μέλισσας (μέλι, βασιλικός πολτός, γύρη κ.ο.κ.).

Δείτε επίσης

Η Κηραλοιφή Της Ελιάς
€ 6,90
Ακμή και Στίγματα 40ml DisoLine Elixirio
€ 9,00
Επιστροφή στην κορυφή