Κεραλοιφή με Ελαιόλαδο και Πρόπολη 25gr Άξιον Εστί

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2624
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 25 gr
Εταιρεία Άξιον Εστί
Προέλευση Hellas
Η παραδοσιακή κεραλοιφή με ελαιόλαδο παράγεται στην Αργολίδα από την οικογενειακή μελισσοκομία Σουλιώτης, με τον πλέον φυσικό τρόπο. Περιέχει κερί μέλισσας, ελαιόλαδο, πρόπολη και μέλι. Είναι ένα αγνό προϊόν εξαιρετικής ποιότητας, που δημιουργείται μέσα από το μονοπάτι της φύσης. Βοηθά στην αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων όπως οι ρυτίδες, η ξηροδερμία, οι ραγάδες, η κυτταρίτιδα, τα σκασμένα χείλη, τα τραύματα, τα εγκαύματα κ.α. Mπορεί να εφαρμοστεί στο σώμα και το πρόσωπο και είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και το πιο ευαίσθητο.

Το κερί μέλισσας χρησιμοποιείται ως καλλυντικό από του αρχαίους χρόνους, ενώ το ελαιόλαδο διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες για την υγεία και την εμφάνιση της επιδερμίδας. Είναι πλούσιο σε Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα, τα οποία προστατεύουν τα κύτταρα από την απώλεια του νερού και αποτρέπουν την είσοδο των τοξινών. Η περιεκτικότητα του σε βιταμίνες (ασκορβικό οξύ, νιασίνη, παντοθενικό οξύ, Β6, Α, Ε και Κ) θρέφει την επιδερμίδα και συμβάλλει στη διατήρηση του δέρματος σε καλή κατάσταση. Συγκεκριμένα, η βιταμίνη Ε και τα αμινοξέα που περιέχει, συμβάλλουν στη δημιουργία κολλαγόνου και ελαστίνης και προστατεύουν από την οξείδωση, η οποία προκαλεί τη γήρανση του δέρματος. Το μέλι και η πρόπολη προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και συνίστανται σε περιπτώσεις έντονης ξηροδερμίας και δερματικών προβλημάτων όπως το έκζεμα, ο κνησμός, κ.ά.

Τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου, ακόμη και τα πιο premium, ενδέχεται να έχουν πάρα πολύ χαμηλή αποτελεσματικότητα όταν η επιδερμίδα είναι επιβαρυμένη από τοξίνες. Προτείνουμε σε όλες τις φίλες του Sensities να αποτοξινώνουν μία φορά το μήνα την επιδερμίδα του προσώπου τους με έναν άργιλο (μάσκα) που τους ταιριάζει. Επίσης μία φορά το έτος, να αποτοξινώνουν τον οργανισμό τους με το Detox Blend ή με το Skin Health αν αντιμετωπίζουν δερματικά προβλήματα. Η επιδερμίδα θα είναι πολύ πιο λαμπερή και τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου θα έχουν πραγματικά πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.
Επιστροφή στην κορυφή