Βυζαντινή Κεραλοιφή με Αγριέλαιο DisoLine Elixirio

€ 13,90 € 10,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3069
Είδος Κηραλοιφές
Βυζαντινη Κεραλοιφή - Sensities

Το κερί της μέλισσας χρησιμοποιείται ως καλλυντικό από τους αρχαίους χρόνους. Το φυσικό κερί μέλισσας δημιουργεί μία προστατευτική μεμβράνη πάνω στην επιδερμίδα, η οποία την προστατεύει απότελεσματικά από εξωτερικούς μολυσματικούς παράγοντες, επιτρέποντας της ταυτόχρονα να αναπνέει. Διαθέτει αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την ενυδάτωση, διατηρώντας τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας.
Η κεραλοιφή είναι μία 100% φυσική κρέμα που απότελείται από αγνά υλικά όπως έλαια και κερί μέλισσας. Στο κερί της μέλισσας υπάρχουν 300 ευεργετικές ουσίες που θρέφουν το δέρμα και βοηθούν στη διατήρηση της ελαστικότητάς του. Σε συνδυασμό με το έλαιο και τα άλλα φυσικά συστατικά, απότελούν ένα προϊόν πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, υδρογονάνθρακες και αντιοξειδωτικά, στοιχεία απαραίτητα για την υγεία της επιδερμίδας. Οι κεραλοιφές έχουν καταπραϋντική, αντιβιοτική, επουλωτική, αντιφλογιστική, αντιμυκητιακή, μαλακτική και αντιγηραντική δράση.

Η Βυζαντινή κεραλοιφή που σας προτείνει το Sensities, απότελείται από αντισηπτικό, αγνό μελισσοκέρι, 300 φυτικά συστατικά χιλιάδων βοτάνων και λουλουδιών περισυλλογής της μέλισσας, βιολογικό μέλι, γνήσιο βιολογικό παρθένο αγριέλαιο και 6 αιθέρια έλαια (καλέντουλα, λεβάντα, βαλσαμόχορτο, λεμόνι, κυπαρίσσι, χαμάμελης). Ο συνδυασμός αυτών των μοναδικών υλικών της μεσογειακής φύσης βασίζεται σε συνταγές που χρησιμοποιούσαν οι Άγιοι Πατέρες, θεραπευτές της εποχής του Βυζαντίου. Ενδείκνυται ειδικά για εγκαύματα, συγκάματα, κοψίματα , εκδορές, σκασίματα, τσιμπίματα, ξηροδερμία, σκασμένα χείλη και δερματολογικά προβλήματα.
Επιστροφή στην κορυφή