Κηραλοιφή για Αρθρώσεις και Κρυολόγημα με Ευκαλύπτο Φύσις

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4147
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Η κηραλοιφή Φύσις είναι ένα καλλυντικό και θεραπευτικό προϊόν για όλη την οικογένεια, ένα ταξίδι στο παρελθόν μέσα από την παράδοση, μια συνάντηση της γιαγιάς με την εγγονή, ένα αγνό, 100% φυσικό προϊόν της μητέρας φύσης, που η συνταγή του χάνεται στα βάθη των αιώνων.

Η συνάντηση του εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου ψυχρής εκθλίψεως με το καθαρό κερί μέλισσας και τα πρώτης ποιότητας αιθέρια έλαια δημιούργησε αυτό το μοναδικό προϊόν. Το κερί της μέλισσας είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, υδρογονάνθρακες και αντιοξειδωτικά. Τα φαινολικά συστατικά του ελαιολάδου έχουν ισχυρές αντιφλεγμονώδεις και χημειοπροστατευτικές ιδιότητες. Τα αιθέρια έλαια του ευκάλυπτου και του θυμαριού, αιώνες τώρα, χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος. Ευεργετική δράση έχουν κ στις πονεμένες αρθρώσεις από αρθριτικά ή εξαρθρώσεις. Επίσης, δρουν τονωτικά στην αίσθηση εξάντλησης και συναισθηματικής έντασης. Κατάλληλη για παιδιά άνω των 3 ετών.

Η κηραλοιφή Φύσις δεν περιέχει χημικά και parabens. Είναι δερματολογικά ελέγμένη σε ειδικό εργαστήριο εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ, σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές της νομοθεσίας περί καλλυντικών της ΕΕ.
Απολαύστε την κηραλοιφή Φύσις στις δύο μορφές: κλασική, ένα βάλσαμο σώματος για όλη την οικογένεια, και αρωματισμένη με εξαιρετικής ποιότητας αιθέρια έλαια.

Δείτε επίσης

Ψωρίαση, Έκζεμα 40ml DisoLine Elixirio
€ 10,00
Κεραλοιφή Σώματος 250gr Disoline Elixirio
€ 19,00
Tattoo Κεραλοιφή 30ml Disoline Elixirio
€ 10,00
Επιστροφή στην κορυφή