Κηραλοιφή για Ραγάδες και Εγκαύματα με Πορτοκάλι Φύσις

€ 4,90
€ 24,90   € 19,90Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4148
Είδος Κηραλοιφές
Προέλευση Hellas
Η κηραλοιφή Φύσις είναι ένα καλλυντικό και θεραπευτικό προϊόν για όλη την οικογένεια, ένα ταξίδι στο παρελθόν μέσα από την παράδοση, μια συνάντηση της γιαγιάς με την εγγονή, ένα αγνό, 100% φυσικό προϊόν της μητέρας φύσης, που η συνταγή του χάνεται στα βάθη των αιώνων.
Η συνάντηση του εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου ψυχρής εκθλίψεως με το καθαρό κερί μέλισσας και τα πρώτης ποιότητας αιθέρια έλαια δημιούργησε αυτό το μοναδικό προϊόν. Το κερί της μέλισσας είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, υδρογονάνθρακες και αντιοξειδωτικά. Τα φαινολικά συστατικά του ελαιολάδου έχουν ισχυρές αντιφλεγμονώδεις και χημειοπροστατευτικές ιδιότητες. Το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού συσφίγγει το δέρμα, έχει χαλαρωτική-αντικαταθλιπτική δράση, προσφέρει ευεξία και χαρίζει λάμψη στο δέρμα. Η κηραλοιφή Φύσις με αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού ενδείκνυται ιδιαίτερα για τα εγκάυματα, το σκασμένο δέρμα απο κατακλίσεις ή άλλους λόγους, καθώς και για την περιποίηση της επιδερμίδας μετά την αποτρίχωση

Η κηραλοιφή Φύσις δεν περιέχει χημικά και parabens. Είναι δερματολογικά ελέγμένη σε ειδικό εργαστήριο εγκεκριμένο απο τον ΕΟΦ, σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές της νομοθεσίας περί καλλυντικών της ΕΕ.
Απολαύστε την κηραλοιφή Φύσις στις δύο μορφές: κλασική, ένα βάλσαμο σώματος για όλη την οικογένεια, και αρωματισμένη με εξαιρετικής ποιότητας αιθέρια έλαια.
Επιστροφή στην κορυφή