Κηραλοιφή για Κατακλίσεις και Αιμορροΐδες Παραδοσιακή Φύσις

€ 4,90   € 3,00
€ 14,90   € 12,00Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4149
Είδος Κηραλοιφές
Προέλευση Hellas
Η κηραλοιφή Φύσις είναι ένα καλλυντικό και θεραπευτικό προϊόν για όλη την οικογένεια, ένα ταξίδι στο παρελθόν μέσα από την παράδοση, μια συνάντηση της γιαγιάς με την εγγονή, ένα αγνό, 100% φυσικό προϊόν της μητέρας φύσης, που η συνταγή του χάνεται στα βάθη των αιώνων.
Η συνάντηση του εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου ψυχρής εκθλίψεως με το καθαρό κερί μέλισσας και τα πρώτης ποιότητας αιθέρια έλαια δημιούργησε αυτό το μοναδικό προϊόν. Το κερί της μέλισσας είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, υδρογονάνθρακες και αντιοξειδωτικά. Τα φαινολικά συστατικά του ελαιολάδου έχουν ισχυρές αντιφλεγμονώδεις και χημειοπροστατευτικές ιδιότητες. Η κλασική κηραλοιφή Φύσις είναι ένα προϊόν σώματος κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Συστήνεται ιδιαίτερα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης για την αποφυγή ραγάδων, τη διάρκεια του θηλασμού σε πληγωμένες θηλές, για την καθημερινή αλλαγή πάνας των μωρών, την αντιμετώπιση ξηρότητας στην ευαίσθητη περιοχή και τις αιμορροΐδες

Η κηραλοιφή Φύσις δεν περιέχει χημικά και parabens. Είναι δερματολογικά ελέγμένη σε ειδικό εργαστήριο εγκεκριμένο απο τον ΕΟΦ, σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές της νομοθεσίας περί καλλυντικών της ΕΕ.
Απολαύστε την κηραλοιφή Φύσις στις δύο μορφές: κλασική, ένα βάλσαμο σώματος για όλη την οικογένεια, και αρωματισμένη με εξαιρετικής ποιότητας αιθέρια έλαια.
Επιστροφή στην κορυφή