Φυτική καταπραϋντική κηραλοιφή για δέρματα με δερματίτιδα και ψωρίαση με Λεβάντα απο την Φύσις

€ 14,90   € 12,00


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4150
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Η κηραλοιφή Φύσις είναι ένα καλλυντικό και θεραπευτικό προϊόν για όλη την οικογένεια, ένα ταξίδι στο παρελθόν μέσα από την παράδοση, μια συνάντηση της γιαγιάς με την εγγονή, ένα αγνό, 100% φυσικό προϊόν της μητέρας φύσης, που η συνταγή του χάνεται στα βάθη των αιώνων
Η συνάντηση του εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου ψυχρής εκθλίψεως με το καθαρό κερί μέλισσας και τα πρώτης ποιότητας αιθέρια έλαια δημιούργησε αυτό το μοναδικό προϊόν. Το κερί της μέλισσας είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, υδρογονάνθρακες και αντιοξειδωτικά. Τα φαινολικά συστατικά του ελαιολάδου έχουν ισχυρές αντιφλεγμονώδεις και χημειοπροστατευτικές ιδιότητες. Το αιθέριο έλαιο λεβάντας θεωρείται το ηρεμιστικό της φύσης. Ένα χαλαρωτικό μασάζ με την κηραλοιφή δρα αποτελεσματικά κατά της αϋπνίας και διώχνει τον πονοκέφαλο και το στρες. Η κηραλοιφή Φύσις με αιθέριο έλαιο λεβάντας ενδείκνυται επίσης για τα εγκάυματα, τις αλλεργίες, τις δερματικές παθήσεις, την ψωρίαση και τα τσιμπήματα.

Η κηραλοιφή Φύσις δεν περιέχει χημικά και parabens. Είναι δερματολογικά ελέγμένη σε ειδικό εργαστήριο εγκεκριμένο απο τον ΕΟΦ, σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές της νομοθεσίας περί καλλυντικών της ΕΕ.
Απολαύστε την κηραλοιφή Φύσις στις δύο μορφές: κλασική, ένα βάλσαμο σώματος για όλη την οικογένεια, και αρωματισμένη με εξαιρετικής ποιότητας αιθέρια έλαια.
Επιστροφή στην κορυφή