Κρέμα για το Bikini Bioaroma

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4221
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Η BioAroma είναι ελληνική εταιρεία με έδρα τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Διαθέτει δικές της βιολογικές καλλιέργειες, αποστακτήρα για την παραγωγή αιθέριων ελαίων, εργαστήριο 100% χειροποίητων φυτικών καλλυντικών καθώς και επισκέψιμο μουσείο και κήπο βοτάνων. Στο Sensities μπορείτε να βρείτε αιθέρια έλαια, λάδια βάσεις, κηραλοιφές, και 100% φυτικά καλλυντικά της Bioaroma.
Με το πέρασμα των ετών οι ισορροπίες της γυναικείας περιοχής γίνονται πιο ευαίσθητες. Η χρήση μονάχα του νερού δεν αρκεί μιας και δεν είναι απόλυτα αποστειρωμένο και δεν είναι εγγυημένη η μικροβιολογική του καθαρότητα. Τόσο η πλύση με το σαπούνι ελαιολάδου με λεβάντα και καλέντουλα, βιολογικής καλλιέργειας, της Bioaroma, όσο και η καθημερινή χρήση της 100% φυσικής κρέμας με ελαιόλαδο, καλέντουλα και λεβάντα, αποτελούν εγγύηση ολοκληρωμένης περιποίησης και σωστού καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής.

Το ελαιόλαδο και το λάδι καλέντουλας έχουν πλούσιες ενυδατικές ιδιότητες που προστατεύουν από την ξηρότητα και τη φαγούρα. Παράλληλα το λάδι καλέντουλας και το αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι πλούσια σε αντισηπτικές ιδιότητες που βοηθούν στην πρόληψη ανάπτυξης μικροβίων στην περιοχή αφήνοντας παράλληλα μια διακριτική αίσθηση και άρωμα φρεσκάδας.
Χρήση: Απλώνεται μικρή ποσότητα με καθαρά χέρια σε όλη την περιοχή.
Κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

Οι θησαυροί της κρητικής γης είναι η βάση όλων των προϊόντων της Bioaroma. Τα ιερότερα προϊόντα των Μινωιτών ήταν ο δίκταμος μέσα σε ελαιόλαδο το οποίο προσέφεραν στους θεούς τους καθώς και η ρητίνη, αλάδανος, που την χρησιμοποιούσαν στις κρέμες τους και την έκαιγαν ως θυμίαμα. Αξιοποιώντας τις μοναδικές ιδιότητες των προϊόντων αυτών τα χρησιμοποιήσαμε σαν βάση σε όλα μας τα προϊόντα. Ο δίκταμος, ο οποίος βρίσκεται μόνο στην Κρήτη, είναι ο βασιλιάς των κρητικών βοτάνων με πολλές θεραπευτικές, επουλωτικές και συσφιγκτικές ιδιότητες, καθώς και τονωτική, αντισηπτική και αντισπασμωδική δράση.

Η ρητίνη Αλάδανος ή Λάβδανο εξάγεται σε παγκόσμια αποκλειστικότητα με ένα μοναδικό τρόπο στο νησί της Κρήτης. Αυτό γίνεται κάθε καλοκαίρι κάτω από τον καυτό ήλιο, όταν το φυτό εκκρίνει σαν δάκρυ τη ρητίνη, η οποία συλλέγεται με ειδικές δερμάτινες λωρίδες. Το λάβδανο είναι ιδιαίτερα γνωστό παγκοσμίως για τις συσφιγκτικές και αντιγηραντικές του ιδιότητες. Το άρωμά του είναι εξαιρετικά πλούσιο και δυνατό και το χρησιμοποιούμε επίσης για προστασία, δύναμη και πνευματική εξέλιξη.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή