Κεραλοιφή για εγκαύματα και ερεθισμούς 30ml από Narkisos

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5414
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Narkisos
100% φυσική κεραλοιφή Narkissos με Βαλσαμόλαδο, έλαιο Καλέντουλας, βούτυρο Καριτέ, βάμμα Πρόπολης Αλόη Βέρα και αιθέρια έλαια Χαμομήλι, Γεράνι, Τεϊόδεντρο, Λεβάντα και Πορτοκάλι, ιδανική για την αντιμετώπιση τραυμάτων, εγκαυμάτων, ερεθισμών και φλεγμονών. Κατάλληλη και για περιοχές του δέρματος, στις οποίες έχει εμφανιστεί έκζεμα και φαγούρα, καθώς ενυδατώνει, αναπλάθει, καταπραΰνει και επουλώνει την πληγείσα περιοχή. Ιδιαίτερα αποτελεσματική και σε ξηροδερμία, ραγάδες, ήπιες δερματίτιδες, παιδικά συγκάματα, κατακλίσεις κ.ά.

Το Βαλσαμόλαδο είναι ευρέως γνωστό για τις επουλωτικές του ιδιότητες. Σε συνδυασμό δε με την πρόπολη, η οποία διαθέτει ισχυρές αντιβακτηριακές και αντιμυκητιασικές ουσίες, θεωρούνται συστατικά ιδανικά για την αντιμετώπιση όλων των δερματικών προβλημάτων. To Βούτυρο Καριτέ διαθέτει σημαντικές μαλακτικές, απολεπιστικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Προσφέρει τέλεια ενυδάτωση σε κάθε τύπο δέρματος, με ιδιαίτερη προτίμηση στα ξηρά. Εκτός των υπολοίπων πολύτιμων συστατικών του, περιέχει και βιταμίνες (Ε και Α), οι οποίες παρουσιάζουν ισχυρή αντιμικροβιακή δράση και είναι πολύτιμοι σύμμαχοι της επιδερμίδας στην αντιμετώπιση ερεθισμών, μολύνσεων και εκζεμάτων. Το έλαιο καλέντουλας επιδεικνύει αξιοσημείωτη αντισηπτική δράση. Καταπραΰνει το φλογισμένο και ερεθισμένο δέρμα και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Τέλος, η αλόη είναι πλούσια σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά. Έχει ενυδατικές, αναπλαστικές και επουλωτικές ιδιότητες και συμβάλλει στον περιορισμό των ερεθισμών, των μυκητιάσεων, αλλά και της ακμής.

Το Τεϊόδεντρο αποτελεί άριστο αντισηπτικό και μπορεί να θεραπεύσει εξωτερικές λοιμώξεις που προέρχονται από πληγές του δέρματος. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση των μυκητιάσεων, καθώς αναστέλλει την ανάπτυξή τους. Το αιθέριο έλαιο γερανιού διαθέτει ισχυρή στυπτική, αντιβακτηριδιακή και αντιμικροβιακή δράση. Λίγες σταγόνες μπορεί να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση ποικίλων δερματολογικών προβλημάτων, όπως πληγές, οιδήματα, ερεθισμούς. Το έλαιο πορτοκαλιού, λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς του σε βιταμίνη C, προάγει την καλή υγεία του δέρματος. Επίσης, έχει σημαντική αντισηπτική και βακτηριοστατική δράση, ενώ επιπλέον συμβάλλει στην απομάκρυνση των πανάδων και των δυσχρωμιών. Το Χαμομήλι θεωρείται καταπραϋντικό των εκζεμάτων με κνησμό, ενώ παράλληλα καθαρίζει το δέρμα και θεραπεύει σκασίματα και κοκκινίλες. Τέλος, η λεβάντα έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη αντισηπτική και αντιμυκητιασική δράση. Καταπολεμά κάθε είδους μόλυνση, ενώ παράλληλα καταπραΰνει, αποτρέπει και απαλύνει τους ερεθισμούς.

Τρόπος χρήσης: Επάλειψη στις πάσχουσες περιοχές 2-3 φορές την ημέρα.
Επιστροφή στην κορυφή