Κηραλοιφή με Λεμονόχορτο για ονυχομυκητιάσεις Laurus Nobilis

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6462
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Θεραπευτική κηραλοιφή με Λεμονόχορτο από την εταιρία Laurus Nobilis. Ένα απόλυτα φυσικό προϊόν, ιδανικό για την αντιμετώπιση των μυκήτων των ονύχων και των δακτύλων, καθώς και για την απάλυνση των σκληρών επιφανειών του δέρματος.

Το Κερί της Μέλισσας, συστατικό με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, μεταλλικά στοιχεία και αντιβιοτικές ουσίες, παρουσιάζει ισχυρή μαλακτική, αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική και επουλωτική δράση ενώ η πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες σύσταση του Ελαιολάδου θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος, ενισχύει την ελαστικότητα και αναπληρώνει τα πολύτιμα λιπίδια της επιδερμίδας, δημιουργώντας στην ουσία μία “ομπρέλα προστασίας”, η οποία την προφυλάσσει από περιβαλλοντικούς και άλλους κινδύνους.

Το Βαλσαμέλαιο, πλούσιο σε υπερικίνη, ισχυρή ιαματική ουσία που περιέχεται στα άνθη του, διαθέτει σημαντική αντιβακτηριαδιακή, αντιμικροβιακή και αντισηπτική δράση, ενώ η ιδιότητά του να αναπλάθει τα δερματικά κύτταρα, συμβάλλει στην αντιμετώπιση πολλών δερματολογικών προβλημάτων. Η πολύτιμη βιταμίνη Ε, με τις σπουδαίες αντιοξειδωτικές της ιδιότητες και την ισχυρή αναγεννητική της δράση, προστατεύει τα κύτταρα της επιδερμίδας από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες τονώνοντας και ανανεώνοντας το δέρμα. Επιπλέον, βελτιώνει την ενυδάτωση των ανώτερων στιβάδων της επιδερμίδας και επαναφέρει την υγρασία και την φρεσκάδα του δέρματος, καθιστώντας το ανθεκτικό, σε ξήρανση και πρόωρη γήρανση.

Το αιθέριο έλαιο Τεϊόδενδρου θεωρείται το “αντισηπτικό της φύσης”, καθώς συμβάλλει στην θεραπεία μυκήτων, των λειχήνων και πολλών ακόμη μυκητιακών λοιμώξεων. Το Λεμονόχορτο, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε λιμονένιο και γερανιόλη, χρησιμοποιείται συχνά για τη θεραπεία μυκητιασικών λοιμώξεων.

Η Κηραλοιφή είναι μία 100% οργανική κρέμα, η οποία παρασκευάζεται από ελαιόλαδο και κερί μέλισσας, δύο από τα αγνότερα υλικά της φύσης και εμπλουτίζεται με ποιοτικά φυτικά και θεραπευτικά αιθέρια έλαια, τα οποία τής προσδίδουν ισχυρές φαρμακευτικές και καλλυντικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται ευρέως σε εγκαύματα, πληγές από αιχμηρά αντικείμενα, ερυθήματα λόγω τριβής (σύγκαμα), πληγωμένες θηλές κατά το θηλασμό, ξηροδερμία, σκασμένα χείλη, ακόμη και για βρεφικό μασάζ.

Συστατικά: Ελαιόλαδο, καθαρό μελισσοκέρι, βαλσαμέλαιο, βιταμίνη Ε, αιθέρια έλαια: τεϊόδεντρου, λεμονόχορτου.
Επιστροφή στην κορυφή