Αναπλαστική Κηραλοιφή με Μαστίχα Laurus Nobilis 50ml

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6463
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200117910208
Εταιρεία Laurus Nobilis
Αναπλαστική κηραλοιφή προσώπου και λαιμού με Μαστίχα από την εταιρία Laurus Nobilis. Ένα απόλυτα φυσικό προϊόν, το οποίο ενυδατώνει, θρέφει και αναπλάθει το δέρμα επαναφέροντας τη φυσική του ισορροπία. Ιδανική για ακμή, ξηροδερμία, ραγάδες, ερυθήματα, σκασμένα χείλη. Κατάλληλη για την φροντίδα και προστασία των ευαίσθητων περιοχών προσώπου, λαιμού και χεριών.

Το Κερί της Μέλισσας, συστατικό με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, μεταλλικά στοιχεία και αντιβιοτικές ουσίες, παρουσιάζει ισχυρή μαλακτική, αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική και επουλωτική δράση ενώ η πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες σύσταση του Ελαιολάδου θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος, ενισχύει την ελαστικότητα και αναπληρώνει τα πολύτιμα λιπίδια της επιδερμίδας, δημιουργώντας στην ουσία μία “ομπρέλα προστασίας”, η οποία την προφυλάσσει από περιβαλλοντικούς και άλλους κινδύνους.

Η πολύτιμη βιταμίνη Ε, με τις σπουδαίες αντιοξειδωτικές της ιδιότητες και την ισχυρή αναγεννητική της δράση, προστατεύει τα κύτταρα της επιδερμίδας από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες τονώνοντας και ανανεώνοντας το δέρμα. Επιπλέον, βελτιώνει την ενυδάτωση των ανώτερων στιβάδων της επιδερμίδας και επαναφέρει την υγρασία και την φρεσκάδα του δέρματος, καθιστώντας το ανθεκτικό, σε ξηρότητα και πρόωρη γήρανση.

Το Χαμομηλέλαιο καταπολεμά αποτελεσματικά τους παράγοντες που προκαλούν κνησμό, τοπικούς ερεθισμούς και κοκκινίλες. Καταπραΰνει την ερεθισμένη επιδερμίδα και την προστατεύει από τοπικές λοιμώξεις και μυκητιάσεις. Το έλαιο Τζοτζόμπα έχει μαλακτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιρυτιδικές ιδιότητες, ενώ είναι γνωστό και για την εντατική θρέψη και ενυδάτωση που προσφέρει, καθώς και για τις υπέροχες αναζωογονητικές του ιδιότητες.

Το έλαιο Argan είναι από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά της φύσης, πλούσιο σε πολύτιμα συστατικά. Περιέχει λιπαρά οξέα (Ωμέγα-6) και βιταμίνη Α, συστατικά που συμβάλλουν στην ανάπλαση της δομής και την ενίσχυση της ελαστικότητας των κυττάρων, καθώς και βιταμίνη Ε και φαινόλες, ουσίες που προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και τις περιβαλλοντικές επιδράσεις.

Το Αμυγδαλέλαιο, πλούσια πηγή βιταμινών Ε, Κ, καθώς και ελινολεϊκού και ολεϊκού οξέως έχει σημαντικές αντιγηραντικές και επουλωτικές ιδιότητες, ενώ θεωρείται εξαιρετικό μαλακτικό για το δέρμα, ιδανικό για την αντιμετώπιση της ξηροδερμίας και των τοπικών ερεθισμών

Το Καροτέλαιο, πλούσιο σε βιταμίνη Α &C, καροτίνη, φολικό οξύ, καθώς και σε μεταλλικά άλατα (σίδηρο, ασβέστιο, κάλλιο, φώσφορο), αναγεννά και αναζωογονεί τα κύτταρα και τους ιστούς, συσφίγγει την επιδερμίδα, ενώ επιπλέον διαθέτει σημαντικές αντιγηραντικές και καθαριστικές ιδιότητες.

Το αιθέριο έλαιο Μύρο επιβραδύνει τη γήρανση των ιστών, ενώ θεωρείται ευεργετικό για την περιποίηση της προβληματικής επιδερμίδας. Το αιθέριο έλαιο Λιβάνι συμβάλει στην αναδόμηση των κυττάρων.

Η Μαστίχα φαίνεται ότι διαθέτει σημαντικές αναπλαστικές ιδιότητες, ως εκ τούτου θεωρείται ιδιαίτερα αποτελεσματική για την επούλωση ελκών του δέρματος.
Η Λεβάντα διαθέτει σημαντική αντιβακτηριδιακή, αντισηπτική, αντιτοξινωτική και αντιφλεγμονώδη δράση και θεωρείται κατάλληλη για τη διατήρηση της συνολικής υγείας του δέρματος.

Συστατικά:Ελαιόλαδο, καθαρό μελισσοκέρι, έλαιο χαμομηλιού, αμυγδαλέλαιο, τζοτζόμπα, καροτέλαιο, έλαιο αργκάν, μύρο, λιβάνι, μαστίχα, βιταμίνη Ε, αιθέριο έλαιο λεβάντας.

Η Κηραλοιφή είναι μία 100% οργανική κρέμα, η οποία παρασκευάζεται από ελαιόλαδο και κερί μέλισσας, δύο από τα αγνότερα υλικά της φύσης και εμπλουτίζεται με ποιοτικά φυτικά και θεραπευτικά αιθέρια έλαια, τα οποία τής προσδίδουν ισχυρές φαρμακευτικές και καλλυντικές ιδιότητες.

Χρησιμοποιείται ευρέως σε εγκαύματα, πληγές από αιχμηρά αντικείμενα, ερυθήματα λόγω τριβής (σύγκαμα), πληγωμένες θηλές κατά το θηλασμό, ξηροδερμία, σκασμένα χείλη, ακόμη και για βρεφικό μασάζ.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή